VLAŠSKÁ 8 APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Vlašská se necházejí v samém centru Prahy a nabízejí nezapomenutelný zážitek.

Naše apartmány se nacházejí v samém centru města. V ceně je vysokorychlostní připojení k internetu, ručníky, ložní prádlo a závěrečný úklid.

VLAŠSKÁ 8 APARTMENT ubytování v apartmánu

Vlašská 7 apartmán

Vzhledem k tomu, že jde o rohový byt, slunce svítí večer přímo do ložnice z Vlašské ulice. A z okna ložnice je skvělý výhled do klikatých dlážděných malostranských uliček!

Do ložnice jsme umístili dvě starožitné samostatné postele s odpovídajícími nočními stolky spolu s krásnou komodou a krásným zrcadlem. Podlahy z tvrdého dřeva odrážejí slunce a během dne osvětlují místo zlatou září. Pokud by však bylo příliš horko (v Praze vzácnost), můžete závěsy zatáhnout a zbytek nechat udělat tlusté zdi z 16. století.

V kuchyni jsme umístili starobylý stůl a dvě starožitné židle.

K dispozici je také moderní koupelna se sprchovým koutem a dostatkem teplé vody.

Vlašská 3 apartmán

Jedná se o nejmenší z našich bytů v domě Vlašská 8. Tento byt v přízemí nabízí snadné ubytování pro ty, kteří mohou mít problém dostat se do schodů. Vstupní dveře jsou přístupné přes malé dlážděné nádvoří v interiéru budovy, žádné schody, po kterých se musí stoupat, jen jeden krok z ulice do chodby a další schod do dvora.

V ložnici jsou dvě krásné samostatné starožitné postele a krásná komoda s odpovídajícím zrcadlem. Koberce zajistí, že vaše nohy zůstanou po ranním probuzení v teple.

V chodbě je velká skříň na pověšení obleků a šatů, starožitný kuchyňský stůl a židle Thonet k relaxaci. Vedle předních dveří visí úžasné obrovské zrcadlo ve stylu art deco.

Přestože se nachází ve starém domě, jedná se o kompletně zrekonstruovaný byt s moderní koupelnou a kuchyní.

Okolí apartmánu a Praha

Okouzlující, romantická, starobylá, krásná, to je jen několik přídavných jmen používaných při popisu Malé Strany, nejstarší pražské čtvrti. Dlážděné uličky v této části města jsou menší a užší než jinde ve městě. Zachovávají si kouzlo a atmosféru města ze 16. , 17. nebo 18. století. Mezi tramvajemi a auty jsou stále vidět koně a pohledné taxíky. Neexistuje žádná hezčí čtvrť pro krásné budovy, skvělé restaurace a přístup k hlavním turistickým atrakcím.

Rezervovat ubytování v VLAŠSKÁ 8 APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah