HÁJENKA KNÍŽECÍ PLÁNĚ - Borová Lada

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zažijte těsné sepětí s přírodou na samotě uprostřed přírodních scenérií Národního parku Šumava. Kochejte se nádherným výhledem na Luzný a do vnitřní Šumavy. Knížecí pláně (Fürstenhut) jsou zaniklou obcí na Šumavě. Penzion Hájenka se nachází v centru Národního parku Šumava na holé planině v nadmořské výšce 1005 metrů těsně u hranice s Německem. Je součástí obce Borová Lada (5 km).
Penzion leží na křižovatce turistických a běžeckých značených tras do Bučiny, Borových Lad, Horní Vltavice, Polky a Strážného. V zimním období jsou tyto trasy strojově upravovány pro milovníky běžek. Poloha penzionu Hájenka nabízí mnoho možností výletů po Šumavě: například na šumavská jezera, rašeliniště a slatě, okouzlí Vás Bučina, Pramen Vltavy, Kvilda, Borová Lada, Finsterau, … Penzion se nachází v první zóně Národního parku, proto NAŠI UBYTOVANÍ HOSTÉ MUSÍ PARKOVAT NA BOROVÉ LADĚ U APARTMÁNU U KRÁLE ŠUMAVY JELIKOŽ JE ZDE ZÁKAZ VJEZDU! ! ! !

HÁJENKA KNÍŽECÍ PLÁNĚ ubytování v pensionu

Penzion Hájenka nabízí 5 standardně zařízených a prostorných 2 – 4 lůžkových pokojů a jeden dvoupokojový apartmán s vanou a samostatným vchodem ze zahrady. Součástí apartmánu není kuchyňka ani lednice. Na každém pokoji je k dispozici sprcha, WC, TV, WiFi, samozřejmostí je ložní prádlo a ručníky. Pokoje i apartmán jsou nekuřácké. Ke komfortu patří možnost bezpečného uložení lyží a kol.
Penzion nemá svojí vlastní pevnou recepci, telefonní hovory jsou brány od 08:00 do 10:00. Děkujeme za pochopení. Jedinečností penzionu je jeho umístění v nejkrásnějších přírodních scenériích NP Šumava.

Gastronomie

Restaurace slouží ubytovaným hostům celý den, tzn. včetně podávání snídaní a večeří. . Pro průchozí turisty je otevřena denně od 10,00 do 18.00 hodin. Gastronomickou specialitou penzionu Hájenka je „Knížecí guláš“ a „Borůvkové knedlíky“. V letních měsících je možno využít venkovního posezení s občerstvením formou samoobsluhy. Pro školení, semináře, uzavřené společnosti (svatby, rodinné oslavy atd.) můžete kromě restaurace, která má kapacitu 50 míst využít i salonku o kapacitě 30 míst.

Rezervovat ubytování v HÁJENKA KNÍŽECÍ PLÁNĚ - Borová Lada

Nejbližší ubytování v Borové Ladě a okolí

Ubytování Borová Lada

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah