APARTMÁNY CENTRUM - Nový Bor

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmány Centrum, jak už název napovídá, se nachází v samotném centru Nového Boru na klidném místě. Veškerá občanská vybavenost se nachází jen pár kroků od ubytování. Nově zrekonstruovaný penzion s plně automatizovanou check-in a check-out bezkontaktní technologií. Do vašich pokojů se dostanete jednoduchým zadáním kódu na klikovém bezpečnostním systému, který vám bude po rezervaci zaslán do vaší emailové schránky.

Nově zrekonstruované apartmány se nachází v samém centru Nového Boru. Automatizovaná check-in a check-out bezkontaktní technologie vám umožní vytvoření objednávky i v pozdní večerních hodinách. Do svých pokojů se tak dostanete vyplněním check-in formuláře a nemusíte tak trávit svůj volný čas na recepci. Pokud vyplníte formulář, například ještě při cestě k nám, získáte unikátní kód pro vstup do hlavní budovy a vašeho pokoje pomocí klikového systému. Parkování u přímo před apartmány není bohužel možné. Ale na hlavní třídě, která se nachází jen pár kroků od vašeho vchodu je bezplatných parkovacích míst spousta.

APARTMÁNY CENTRUM ubytování v pensionu

Všechny naše pokoje jsou nově zrekonstruované. Ve svém pokoji naleznete čerstvě povlečené postele a ručníky. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletním papírem, sprchovými potřebami a fénem. Kuchyňský kout se nachází v každém pokoji a je plně vybaven, včetně malé chladničky a mikrovlnné trouby. Pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

Apartmány nedisponují recepcí. Vše je automatizované a pro ubytování je potřeba vyplnit check-in formulář, který vám přijde do emailové schránky.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY CENTRUM - Nový Bor

Nejbližší ubytování v Novém Boru a okolí

Ubytování Nový Bor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah