PENZION SORRENTO - Nový Bor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Sorrento se nachází v klidné části městečka Nový Bor, které je proslulé sklářským uměním a je vstupní bránou do Lužických hor a do letní rekreační oblasti Máchova jezera.

Penzion Sorrento  se nachází v klidné části městečka Nový Bor, které je proslulé sklářským uměním a je vstupní bránou do Lužických hor a do letní rekreační oblasti Máchova jezera.

Dům je v městské památkové zóně s více než 200 letou historií. Hlavní vchod do budovy je z Palackého náměstí, které je vlastně krásný park se spoustou zeleně. Jedná se o historické centrum města s empírovými městskými domy - obvykle patrové stavby z doby kolem roku 1800 a z první poloviny 19. století, zděné či s dřevěným patrem, zdobené kamennými portály s dekorem.

Své automobily mohou hosté parkovat přímo před penzionem.  

Připojení k internetu je dostupné v celém objektu prostřednictvím bezdrátové sítě.  

Domácím mazlíčkům jsou zde dveře také otevřené.  

PENZION SORRENTO ubytování v pensionu

Pokoje mají vlastní sociální zařízení. Všechny jsou dvoulůžkové s možností přistýlky.

Gastronomie

V přízemí pensionu je restaurace s jedinečnou pizzerii a částečně zastřešenou letní zahrádkou. Nabízíme široký sortiment jídel a nápojů pro všechny věkové skupiny. Na objednávku připravíme občerstvení na různé druhy oslav.

Snažíme se vyjít vstříc přáním našich zákazníků a podle toho upravujeme nabídku v našem jídelním a nápojovém lístku.

Restaurace je otevřena denně od pondělí do soboty s provozem od 16:00 – 22:30 hodin. V Neděli je zavírací den.

Okolí pensionu a Nový Bor

Novoborsko je zasazeno do krásné hornaté krajiny. V blízkém okolí je spousta cyklostezek a turistických tras. Přímo v Novém Boru je přírodní koupaliště a 4km odtud ve Sloupu v Čechách je další koupaliště, kam se dá dojet autem nebo dojít lesní cestou. Okolní krajina je bohatá na lesní porost a skalní útvary. V době houbařské sezóny lze houbařit v blízkých lesích, které jsou od pensionu vzdálené takzvaně pár kroků. Asi 40 minut autem trvá cesta do Saska, kde je v příhraničí spousta turisticky zajímavých míst. Za nákupy je možné vyrazit do Liberce nebo do Žitavy.

Rezervovat ubytování v PENZION SORRENTO - Nový Bor

Nejbližší ubytování v Novém Boru a okolí

Ubytování Nový Bor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah