PENZION U STUDNIČKŮ - Sloup v Čechách

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion leží v Zákupské pahorkatině cca 300m nad mořem. V okolí je nádherná příroda s koupalištěm, které plně uspokojí milovníky koupání i dalších druhů vodních sportů. V obci stojí skalní hrad vybudovaný počátkem 14. století na 33 metrů vysoké osamělé pískovcové skále. Autobus zajíždí přímo do obce, vlakové nádraží je v Novém Boru vzdáleno asi 4km od penzionu.

Penzion nabízí 2, 3, 4 a 5-lůžkové pokoje a 2 a 4-lůžkové apartmá. Pokoje jsou rozděleny do skupin A. (sociální zařízení je součástí pokoje) a B. (sociální zařízení je přístupno ze společné chodby a slouží pouze pro daný pokoj). 24 lůžek je typu A. a 11 typu B. Dvoulůžkové apartmá s možností přistýlky je vybaveno sociálním zařízením s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC. Apartmá je vybaven TV, satelitem, lednicí a barem. Součástí čtyřlůžkového apartmá jsou dvě dvoulůžkové ložnice se společným obývacím pokojem a sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo). TV, lednice a balkón je součástí apartmá. Součástí penzionu je společenská místnost s TV a jídelna. Telefon je k dispozici v recepci. Hosté mohou využít stylově zařízenou restauraci s domácí kuchyní a možností konání rodinných oslav. Maximální počet je 50 míst.

Okolí pensionu a Sloup v Čechách

Oblast je známá skalními masivy u Svojkova, Havraními skálami a Sloupským skalním městem. Okolní výlety je možné podniknout například do Kamenického Šenova, kde se nachází pozoruhodný čedičový útvar zvaný Varhany, nebo na Máchovo jezero a hrad Bezděz. Velice zajímavá může být i návštěva sklářského muzea v Novém Boru (založeno v roce 1892). S půvabem dosud zachovalé přírody je možné se setkat v přírodní rezervaci Klíč.

Rezervovat ubytování v PENZION U STUDNIČKŮ - Sloup v Čechách

Nejbližší ubytování v Sloupu v Čechách a okolí

Ubytování Sloup v Čechách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah