CHALUPA U POTOKA - Sloup v Čechách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa U Potoka se nachází v krásné, pohádkové obci Sloup v Čechách. Chalupa svým hostům poskytuje ubytování do 17lůžek a buď jako celek pro skupinu se společenskou místností za zvýhodněnou cenu, nebo po jednotlivých apartmánech. K dispozici jsou apartmány dvoulůžkový, čtyřlůžkový, pětilůžkový a šestilůžkový. Parkování je přímo u objektu, k dispozici je bezplatné připojení k internetu, možnost zapůjčení grilů. U chalupy je zahrada a příjemné posezení pod pergolou, kde si při šumění potoka můžete grilovat, opékat buřtíky na ohništi a relaxovat na houpačce, nebo odpočívat na lehátkách. Výhodná cena pro skupiny, celá chalupa se společenskou místností: mimo sezóna a letní sezóna - 5. 500Kč, topná sezóna - 6.00 0Kč

Chalupa nabízí ubytování po jednotlivých apartmánech pro rodiny a dvojice a zároveň ji lze pronajmout celou se společenskou místností, pro vetší skupinu přátel, pro setkání rodiny a na různé srazy a oslavy. Ubytováváme po celý rok. Ve Sloupu a v okolí je krásně za každého ročního období. V létě si můžete užít krásné koupaliště, turistiku, cyklostezky a v zimě je v okolí několik skiareálů a mnoho tras na běžky. Na chalupě je též dobré připojení k internetu. Chalupa je v krásné rekreační obci Sloup v Čechách. A je to pravý turistický ráj po celý rok a vyhlášené letovisko přes léto. Obec se nachází na úpatí Lužických hor v Libereckém kraji, v okrese Česká Lípa. Dominantou obce je skalní hrad Sloup, v létě zde probíhají jedinečné koncerty při svíčkách, natáčelo se zde i několik pohádek, například S čerty nejsou žerty. Další dominantou je nádherné lesní divadlo, kde se přes léto hrají divadelní představení pro děti i dospělé. V létě to tady žije, na své si přijdou milovníci koupání na vyhlášeném, přírodním koupališti s pískovými plážemi, půjčovnou loděk, s restaurací, s občerstvením, lanovým parkem a atraktivní Benátskou nocí. Přímo v obci je dále obdivuhodná rozhledna, dále stojí za to navštívit skalní město, vyhlídkové okruhy, zajímavá je naučná stezka pro děti, výletní okruhy a trasy pro turisty i cyklostezky. Je zde jízdárna koní, oblíbená kavárna, restaurace, občerstvení, dobře zásobovaný obchod, pošta a velký kulturní sál. V létě to tady žije, na své si přijdou milovníci koupání a po celý rok milovníci výletů, hradů, zámků, turistiky, cyklistiky, kultury, historie, houbaření i obdivovatelé sklářského uměni, protože jsme i významnou sklářskou oblastí. Jsme krajem plný zajímavostí, které stojí za to vidět, například Pánskou Skálu, zde si zavzpomínat na pohádku Pyšná princezna, obdivuhodný Ještěd, nebo i blízké České Švýcarsko. Přátelé sem musíte přijet a tyto krásy vidět. Ubytujte se u nás v chalupě, na výběr máte buď celou chalupu, nebo ubytování po apartmánech. Nabízíme 3 apartmány, přes prázdniny 4 apartmány. Relaxovat můžete na zahradě pod pergolou, grilovat, opékat buřtíky a pak v klidu usínat při šumění potoka.

CHALUPA U POTOKA ubytování v chalupě

Chalupa U Potoka poskytuje ubytování ve 4 apartmánech. 1. Apartmán 1+kk v patře je velký pokoj s vybaveným kuchyňským koutem dvouplotýnkovou varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, koupelna se sprchovým koutem s WC je na společné chodbě, vedle apartmánu a je pouze pro tento apartmán. V apartmánu je pohovka, konferenční stolek, stolek s televizí, jídelní stůl se židlemi, komoda a skříň. K dispozici jsou 2 manželská postele (140 cm). Apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. 2. Apartmán 2+1 v patře je pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, s dvouplotýnkovou varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, menší troubou, je zde gauč, konferenční stolek a stolek s televizí. Další pokoj má 2 lůžka a jídelní stůl se židlemi, komodu a je průchozí do dalšího pokoje s manželskou postelí, dětskou postelí, komodou a skříní. Koupelna se sprchovým koutem a WC je uvnitř apartmánu. V apartmánu jsou k dispozici 5 lůžek. Apartmán je vhodný pro 2-5 osob3. Velký apartmán v přízemí o velikosti 2+1 je pokoj s vybavenou kuchyní, jídelním stolem se židlemi, sporákem, lednicí s mrazákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, v této místnosti je ještě gauč, konferenční stolek a stolek s televizí. Další pokoj je se 3 lůžky a komoda a je průchozí do dalšího pokoje s manželskou postelí a 1 lůžkem, komodou a skříní. Koupelna s vanou a WC, je uvnitř součástí apartmánu. V apartmánu je k dispozici 6 lůžek. Apartmán je vhodný pro 3-6 osob. 4. Apartmán 1+kk v přízemí, k dispozici přes prázdniny, je udělán místo společenské místnosti, je to pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a dvouplotýnkovou varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí. Koupelna se sprchovým koutem a WC je na společné chodbě, vedle apartmánu a je pouze pro tento apartmán. V apartmánu je jídelní stůl se židlemi, 2 postele, pohovka, skříň, komoda, televize a police. V apartmánu jsou 2 lůžka.

Recepce

V objektu není recepce, příjezdy a odjezdy se musí dodržovat, dle podmínek, nebo dle dohody.

Okolí chalupy a Sloup v Čechách

Sloup v Čechách a jeho okolí je pravý turistický ráj po celý rok a vyhlášené rekreační letovisko přes léto. Obec se nachází na úpatí Lužických hor v Libereckém kraji, v okrese Česká Lípa. Dominantou obce je skalní hrad Sloup, v létě zde probíhají jedinečné koncerty při svíčkách, natáčelo se zde i několik pohádek, například S čerty nejsou žerty. Další dominantou je nádherné lesní divadlo, kde se přes léto hrají divadelní představení pro děti i dospělé. V létě to tady žije, na své si přijdou milovníci koupání na vyhlášeném, přírodním koupališti s pískovými plážemi, půjčovnou loděk, s restaurací, s občerstvením, lanovým parkem a atraktivní Benátskou nocí. Přímo v obci je dále obdivuhodná rozhledna, dále stojí za to navštívit skalní město, vyhlídkové okruhy, zajímavá je naučná stezka pro děti, výletní okruhy a trasy pro turisty i cyklostezky. Je zde jízdárna koní, oblíbená kavárna, restaurace, občerstvení, dobře zásobovaný obchod, pošta a velký kulturní sál. V létě to tady žije, na své si přijdou milovníci koupání a po celý rok milovníci výletů, hradů, zámků, turistiky, cyklistiky, kultury, historie i obdivovatelé sklářského uměni, protože jsme i významnou sklářskou oblastí. Jsme krajem plný zajímavostí, které stojí za to vidět, například Pánskou Skálu, Ještěd, nebo i blízké České Švýcarsko.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U POTOKA - Sloup v Čechách

Nejbližší ubytování v Sloupu v Čechách a okolí

Ubytování Sloup v Čechách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah