UBYTOVÁNÍ U MIKEŠA - Břeclav

Více o pensionu

Popis ubytování

​Ubytování U Mikeša se nachází ve městě Břeclav - Poštorná. bytování U Mikeša je vhodný jak pro cyklisty tak pro rodiny s dětmi, lze je využít i jako ubytování při služebních cestách. V okolí apartmánů se nachází mnoho cyklostezek, které jsou napojeny na krásy a památky Lednicko - Valtického areálu. Apartmán se nachází v klidné části obce. Přímo před ubytováním se konají dvakrát ročně klasické krojované hody a mnoho dalších akcí. Tak neváhejte a vyražte k nám na Moravu! V druhém patře domu se nachází druhý byt, který slouží majitelům. Zahrada a celé spodní patro slouží pouze pro vaše účely:) Plně vybavená kuchyně (plynový sporák, trouba, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, myčka na nádobí, lednička). Možnost objednání degustace ve vinném sklípku. Gril, zahradní nábytek (stůl, židle, lehátka, houpací křeslo). Možnost odvozu 8 místnou dodávkou z kterékoli akce. WiFi, TV, dětská postýlka, hračky, hrací koutek a pískoviště.

UBYTOVÁNÍ U MIKEŠA ubytování v pensionu

Pronájem apartmánu pro 1 až 8 osob ve 2 ložnicích. Ložnice a pokoje: Dvě samostatné ložnice. Při obsazení 4 osob k dispozici pouze Ložnice 1. Ložnice 1 - manželská postel 180×200 , dvoupatrová postel 90×200 (kapacita 4 osoby).

Ložnice 2 - manželská postel 180×200 , dvoupatrová postel 90×200 (kapacita 4 osoby), možnost přichystání dětské postýlky. Sociální zařízení: Vlastní koupelna (sprchový kout, umyvadlo) a oddělená toaleta. Pro každou osobu nachystán ručník 50×100 a osuška 70×140 Vytápění: Dům je vytápěn plynovým topením v místnostech s radiátory. Přes léto možnost přidání mobilní klimatizace. Doprava, parkování: Parkování pro 2 automobily před apartmánem a pro 1 automobil přímo na oplocené zahradě apartmánu. Nebo neplacené parkoviště 10m od domu.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U MIKEŠA - Břeclav

Nejbližší ubytování v Břeclavi a okolí

Ubytování Břeclav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah