HOTEL IMOS - Břeclav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V hezkém prostředí moderního hotelu IMOS Vám nabízíme dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje, apartmá a pokoj pro invalidní občany. Celková kapacita ubytování je 28 pokojů (s celkovou kapacitou 62 lůžek vč. přistýlek), z nichž každý je vybaven vlastní koupelnou (WC, sprchový kout nebo vana), televizí a telefonem a WIFI zdarma. Součástí hotelového vybavení je příjemná restaurace, stylová vinárna a sauna. U hotelu je prostorné parkoviště, které je střeženo kamerovým systémem. Hotel je ideálním místem pro přenocování na cestě do Rakouska, Chorvatska, Itálie a jiných zemí.

Ubytování je včetně snídaně a večeře formou bufetu.

Hotel IMOS v jihomoravském okresním městě Břeclavnabízí řadu příležitostí pro poznávání krás tohoto kraje, ať už jde o tradiční folklórní oblast Podluží, o unikátní Lednicko-valtický areál, či o přírodu Biosférické rezervace UNESCO Pálava.

V hezkém prostředí nově vybudovaného hotelu IMOSčeká na návštěvníky pohodlí moderních dvoulůžkových a jednolůžkových pokojů, apartmá a pokoje pro tělesně postižené hosty, s celkovou kapacitou 66 lůžek vč. přistýlek, z nichž každý je vybaven vlastní koupelnou s WC, televizí a telefonem. Některé pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Součástí hotelového vybavení jsou také dvě sauny, nově zrekonstruovaná italská restaurace, jejíž menu bylo sestaveno ve spolupráci s mistrem kuchařem Marcelem Ihnačákem a v letních dnech zahradní restaurace s obsluhou. Připraveny jsou u nás i prostory a vybavení pro firemní akce a školení. Pro rezervované akce lze využít také stylovou kvelbenou vinárnu s možností poslechu cimbálové muziky.

Jedním z mnoha turistických lákadel je romantický zámeček Janohrad v meandrech řeky Dyje, ke kterému je možno přeplavit se na lodi z 200 m vzdáleného přístavu.

HOTEL IMOS ubytování v hotelu

5×1 /L pokoj s možností přistýlky

10×2 /L DBL s manž. lůžkem

8×2 /L TWIN s oddělenými lůžky

1×2 /L DBL bezbarierový s možností dvou přistýlek

4× APT pro 1-4 os/ z toho 2× TWIN s možností až dvou přistýlek + 2× DBL s možností až dvou přistýlek/

Recepce

Denně v době 6:00 - 23:00 hod. V noci je recepce uzavřena. Příjezd na ubytování musí být uskutečněn do 23:00 hod.

Gastronomie

Nově otevřená italská restaurace Portrestaurant přímo v hotelu.

Několik restaurací a pizzerií v docházkové vzdálenosti - do 15 min.

Okolí hotelu a Břeclav

BŘECLAV je moderním městem, které díky své poloze tvoří důležitou křižovatku komunikací i železnice. Kolem města však najdeme poetický kraj Jižní Moravy bohatý svými přírodními krásami, kulturními a historickými památkami a lidovými tradicemi Podluží. Zájemce o kulturní památky zve k návštěvě rozsáhlý Lednicko-valtický areál, historické město Mikulov, pozůstatky z dob dávných Slovanů - hradiště na Pohansku, či rozvaliny dvou středověkých hradů, jež zdobí vápencové vrcholy Pavlovských vrchů - Sirotčího hradu a Děviček.

V TIC lze zapůjčit kola a navštívit např. soutok řek Moravy a Dyje - cca 20 km atd. Břeclav je napojena na rozsáhlou síť cyklotras.

Rezervovat ubytování v HOTEL IMOS - Břeclav

Nejbližší ubytování v Břeclavi a okolí

Ubytování Břeclav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah