CENTRUM UBYTOVÁNÍ BŘECLAV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Nově rekonstruovaná budova v těsné blízkosti autobusového i vlakového nádraží Vám poskytne bezproblémový vstup do brány Lednicko-Valtického areálu.

Ubytování CENTRUM uvítají hlavně turisté, cyklisté, účastníci sportovních či společenských akcí, školní výlety, tak i pro pracovníci různých firem, dělníci a brigádníci. Kola si mohou hosté ponechat v kolárně uvnitř objektu.

Čas příjezdu: Od 12:00 : 00 hodin do 20:00 : 00 hodin dle předchozí domluvy (není stálá recepce)
Čas odjezdu: Do 9:00 : 00 hodin

CENTRUM UBYTOVÁNÍ BŘECLAV ubytování v hostelu

Útulné nekuřácké pokoje o celkové kapacitě: momentálně 56 osob. Pokoje: v 1. NP je 5×1 -2lůžkový pokoj s vlastním soc. zařízením a společnou kuchyňkou na patře, ve 2. NP jsou 1-6lůžkové pokoje (9×1 -2lůžkové pokoje, 6×3 lůžkové pokoje, 1×4 lůžkový pokoj a 1×6 lůžkový pokoj) se společným sociálním zařízením a kuchyňkou na patře. Vybavení pokojů: postel s úložným prostorem, stůl, židle, skříň, noční stolek a 5 pokojů se soc. zařízením

Recepce

Příjezd je možný od 14:00 - 19:00, pozdější příjezd je možný po telefonické domluvě. Po domluvě předem max do 21 hodin s poplatkem po 20 hodině 10 euro.

Gastronomie

Ubytování CENTRUM nabízí ubytování beze stravy. Všem hostům je k dispozici na každém patře plně vybavená kuchyň s jídelním koutem, která nabízí možnost vlastního vaření.

V bezprostředním okolí se nachází nespočet restaurací s českou i mezinárodní kuchyní, kavárny, bary, hospůdky.

Rezervovat ubytování v CENTRUM UBYTOVÁNÍ BŘECLAV

Nejbližší ubytování v Břeclavi a okolí

Ubytování Břeclav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah