PENSION HONES - Horská Kvilda

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Hones se nachází v samotném srdci Národního parku Šumava. A protože stojí na okraji Horské Kvildy, stranou od hlavní silnice, obklopen lesy a loukou, může Vám nabídnout opravdový klid a soukromí, plus jedinečný výhled na nádhernou horskou planinu s roztroušenými staveními, okolní kopce s dominantním vrcholem Antýglu a skotský náhorní skot.

Rodinný pension Hones nabízí ubytování pro 20 osob. Díky nižší ubytovací kapacitě si náš pension uchovává osobnější charakter a umožňuje individuálnější přístup k hostům. Nejen z důvodu požární bezpečnosti je celý objekt pensionu nekuřácký. Kolem pensionu se pohybují psi, kočky a drobná hospodářská zvířata.

PENSION HONES ubytování v pensionu

Pension Hones poskytuje ubytování až pro 20 osob. Všechny pokoje jsou zařízené jednoduchým nábytkem ze smrkového dřeva. Z okna pokoje se Vám naskytne krásný výhled na romantické údolí horského potoka a protilehlé lesy a kopce. Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky. Ke každému pokoji náleží sociální zařízení a sprchový kout. Je k dispozici kuchyňka vybavená nádobím, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, dvouplotýnkovým vařičem a ledničkou. Lednička je společná na chodbě a je k dispozici po celý rok. Pro jistotu dodáváme, že v celé budově platí přísný zákaz kouření a že neposkytujeme ubytování pro domácí zvířata.

Gastronomie

V naší jídelně pro hosty připravujeme snídaně formou švédských stolů v rozmezí 8-10 hod.

Okolí pensionu a Horská Kvilda

Šumavská horská obec na Hamerském potoce s typickými dřevěnými roubenými domy, rozesetými po okolních stráních, leží jen pár kilometrů od Kvildy. Z oblíbeného výletního místa se do všech stran rozbíhají cyklotrasy a turistické stezky, které se v zimě mění v udržované lyžařské trasy.

Rezervovat ubytování v PENSION HONES - Horská Kvilda

Nejbližší ubytování v Horské Kvildě a okolí

Ubytování Horská Kvilda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah