APARTMÁNY DAČICKÝ II. - Kutná Hora

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Dačický leží v centru Kutné Hory mezi restaurací Dačický a rodným domem Mikuláše Dačického, jen 5 min. chůze od sv. Barbory. Apartmán a tři pokoje mají svůj jedinečný vzhled a jsou inspirovány tématy, které souvisejí s Kutnou Horou.

Dům svou historií sahá do dob husitských válek, a jeho interiér se skládá z původních i soudobých prvků. Rekonstrukce dala vyniknout poctivým stavebním materiálům z kamene a stejně tak dřevěným trámům, z nichž ten největší měří úctyhodných patnáct metrů a pochází z období baroka.

APARTMÁNY DAČICKÝ II. ubytování v apartmánu

Pokoje v podkroví jsou vybaveny klimatizací, mají prostorné soukromé koupelny, extra velkou manželskou postel, satelitní TV s plochou obrazovkou, Netflix zdarma. K dispozici je společná plně vybavená kuchyňská linka, včetně myčky, trouby, kávovaru a jídelna s posezením. Na požádání lze zapůjčit dětskou postýlku, dětskou jídelní židličku, nočník a další nezbytnosti pro rodiny s malými dětmi (více ubytovací řád). Pokoje nabízíme minimálně na dvě noci. Domácí mazlíčky nechte, prosím, doma. V celém objektu je zákaz kouření.

Recepce

Dle domluvy.

Gastronomie

Restaurace Dačický se nachází hned vedle apartmánů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DAČICKÝ II. - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah