HOTEL VILA U VARHANÁŘE - Kutná Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Vila U Varhanáře je malý hotel v historickém centru Kutné Hory s nejkrásnějším výhledem na město a jeho památky.

Hotel Vila U Varhanáře svou polohou nabízí nejkrásnější výhled v Kutné Hoře. Hosté se mohou kochat výhledem na chrám sv. Barbory a Jezuitskou kolej, Vlašský dvůr, Hrádek, v dáli i na Chrám Nanebevzetí P. Marie v Sedlci a půvabné údolíčko Vrchlice.

Hotel nabízí celkem 10 pokojů v kategorii ***. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchou, TV se satelitním příjmem a Wi-Fi. V přízemí hotelu se nachází restaurace s terasou. Možné též využít salonku pro školení a podobné akce.

HOTEL VILA U VARHANÁŘE ubytování v hotelu

Hotel nabízí celkem 10 pokojů, 5 dvoulůžkových, 2 třílůžkové, 2 rodinné a jeden pokoje DeLuxe. Celková kapacita hotelu je 26 lůžek. Ze všech pokojů je skvělý výhled, vždy minimálně na jednu památku Kutné hory – ať už vyhlížíte údolím Vrchlice k Vlašskému dvoru a kostelu sv. Jakuba nebo chrámu sv. Barbory, nebo se střešním oknem téměř dotýkáte věží chrámu svaté Barbory či Jezuitské koleje.

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí českou i mezinárodní kuchyni, celková kapacita vnitřních prostor je 45 osob, terasa pro 60 osob, salonek v přízemí budovy 25 osob.

Okolí hotelu a Kutná Hora

Vítejte v Kutné Hoře, která nenabízí pouze historické památky zapsané v UNESCO, ale také spoustu zábavy, turistický tras a cyklostezek. Samotný hotel se nachází přímo v centru historického města a všechny památky máte tak na dosah ruky.

Rezervovat ubytování v HOTEL VILA U VARHANÁŘE - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah