PENZION RETRO - Kutná Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion RETRO je útulný penzion rodinného charakteru, který se nachází na samé hranici historického centra města Kutná Hora. Stylově vybavené pokoje jsou situovány do zahrady nebo směrem do ulice a nabízí veškerý komfort a pohodu pro Váš rodinný, romantický či firemní pobyt v Kutné Hoře. Postele jsou vybaveny vysoce kvalitními profi matracemi, bude se Vám tedy spát jako v bavlnce. Specialitou penzionu jsou bohaté snídaně, které jsou servírovány přímo do pokoje hostů. Celý penzion je pokrytý signálem Wi-Fi, který je zdarma přístupný pro všechny hosty. Samozřejmostí je informační servis s nabídkami kulturního vyžití ve městě Kutná Hora. Parkovat lze pohodlně a bezplatně přímo před penzionem. Cyklisté a motorkáři mohou využívat garáž.

PENZION RETRO ubytování v pensionu

Hosté si mohou vybrat z ubytování na jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Stylově vybavené pokoje jsou situovány do zahrady nebo směrem do ulice a nabízí veškerý komfort a pohodu pro Váš, rodinný, romantický či firemní pobyt v Kutné Hoře. Postele jsou vybaveny vysoce kvalitními profi matracemi, takže se u nás prostě spí jako v bavlnce. Všechny pokoje jsou vybaveny plochou televizí, samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou a WC.

Recepce

Prosíme klienty aby upřesnili čas příjezdu - v penzionu není k dispozici non-stop recepce. čas příjezdu lze upřesnit na tel. .

Gastronomie

Každé ráno se podává kontinentální snídaně přímo na pokoj v čase, který si hosté sami zvolí. K dispozici hostům je loutek s varnou konvicí s možností přípravy kávy či čaje - taktéž k dispozici.

Okolí pensionu a Kutná Hora

Penzion RETRO se nachází na samé hranici historického centra města Kutná Hora. Pouhých 400 metrů od penzionu se nachází impozantní katedrála sv. Barbory, která je zapsána na seznam UNESCO. Historické centrum města, kde hosté seženou vše, co budou potřebovat ke svému pobytu, je doslova na dosah. Autobusová zastávka je vzdálená 300 metrů od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION RETRO - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah