HOTEL STRAČENA CITY - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Stračena City se nachází v samotném centru města, na místě kde se nacházel první Mc& . 039; Donald v Ostravě.

Hotel nabízí novodobé ubytování s vlastní kuchyní, koupelnou a prostorným pokojem. Hotel se nachází v srdci města Ostravy, od Masarykova náměstí co by kamenem dohodil, proto nemůže disponovat vlastním parkovacím místem. Ovšem pár kroků od hotelu se nachází Výstaviště Černá Louka, která disponuje obrovským parkovištěm pro veřejnost.

HOTEL STRAČENA CITY ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 16 dvoulůžkových pokojů + 2 Luxusní apartmány. Každý pokoj je vybaven televizorem, vlastní kuchyňkou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Každá kuchyňka je vybavena varnou konvicí, troubou, varnou deskou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Apartmány disponují navíc SAUNOU, vlastním obývacím pokojem s televizorem a samostatnou ložnicí také s televizorem.

Recepce

Hotel je bez recepce, vše pohodlně zvládnete sami. Ať už se jedná o online Check-in, vyzvednutí klíčů a následný check-out, který si uzpůsobíte vlastním potřebám.

Gastronomie

Přímo pod hotelem se nachází naše restaurace, pekárna, cukrárna, kavárna. Máte tak možnost okusit naše čerstvé pečivo přímo z pod ruk našich pekařů. Vybrané zákusky a dobroty jen od místních dodavatelů a domácí výroby, které si můžete vychutnat společně s kávou z Itálie. Nebo si zajít na polední menu formou italského bufetu, kde si můžete poskládat naše domácí těstoviny dle vaších chutí. Večer vás nemůžeme obrat o naše tradiční steaky z naší domácí Farmy v Klokočově. Pro hotelové hosty nabízíme snídaně formou studeného bufetu a kontinentální teplé snídaně. Přijďte si užít Gastronomický zážitek k nám:)

Okolí hotelu a Ostrava

Ubytování se nachází v krajském městě Ostrava na Moravě. Město proslulé svou těžbou a průmyslem nabízí spousty různých aktivit. naleznete zde vše, co potřebujete. Navštivte místní památky, obchody, kavárny či restaurace. Turistické trasy a cyklostezky jsou samozřejmostí.

Rezervovat ubytování v HOTEL STRAČENA CITY - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah