HOTEL PALÁC ELEKTRA - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Palác Elektra je historická budova, která se nachází přímo v centru města. Nabízí ubytování v 16 apartmánech jednopokojových, dvoupokojových a čtyřpokojových. Celkem 36 lůžek. V blízkosti hotelu se nachází informační centrum, stanoviště taxi, pošta, banky, casino a Stodolní ulice.

Všechny apartmány se skládají z ložnice s 2 lůžky, kuchyňky a sociálního zařízení. Apartmány Lux mají navíc obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou a apartmány de Luxe mají navíc obývací pokoj, druhou ložnici a koupelnu. Samozřejmostí na všech apartmánech je LCD televize se satelitním příjmem, telefon a internetové připojení (WIFI, LAN) ZDARMA.

HOTEL PALÁC ELEKTRA ubytování v hotelu

JEDNOPOKOJOVÉ APARTMÁNY (9) - ložnice s oddělitelnými postelemi - TV 72 cm, SAT, telefon a připojení na internet - kuchyňka vybavená nádobím, varnou deskou a lednicí - koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem DVOUPOKOJOVÉ APARTMÁNY (5) - obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou - TV 72 cm, SAT, telefon a připojení na internet - ložnice s dvoupostelí - kuchyňka vybavená nádobím, varnou deskou a lednicí - koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem ČTYŘPOKOJOVÉ APARTMÁNY (2) - obývací pokoj s TV 82 cm, SAT, telefonem a připojením na internet - ložnice s oddělitelnými postelemi - druhá ložnice s dvoupostelí - kuchyň s jídelnou vybavená nádobím, varnou deskou a lednicí - koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem - druhá koupelna s vanou, WC a automatickou pračkou - prostor pro sušení či žehlení prádla Další poskytované služby: Zdarma: - Tea/Coffee making facilities - připojení k internetu WIFI nebo LAN - zapůjčení žehličky, žehlícího prkna, fénu, sušáku na prádlo, mikrovlnné trouby a dětské postýlky - ubytování Vašich domácích mazlíčků (kočka, pes) Za poplatek: - praní a žehlení osobního prádla

Gastronomie

V budově Hotelu Palác Elektra se nachází Restaurace U KOCOURA s nabídkou snídaní, poledního menu a dalších českých specialit.

Okolí hotelu a Ostrava

Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina je situována pouze 200m od našeho hotelu Najdete zde multikino, restaurace, kavárny, otevřenou unikátní jídelní zónu, dětské koutky, letní terasy, mnoho obchodů světových značek.

Rezervovat ubytování v HOTEL PALÁC ELEKTRA - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah