PENZION MONNER - Mikulov

Více o pensionu

Popis ubytování

Prožijte dokonalý pobyt v jedné z nejstarších budov Mikulova na trase na Svatý kopeček! Dopřejte si romantický zážitek s výhledem na Mikulov nebo Svatý kopeček se skleničkou dobrého vína a dokonalou snídaní.

PENZION MONNER ubytování v pensionu

Snídani si můžete vychutnat v jedné z nejstarších budov Mikulova, a to přímo ve sklepení penzionu. Na zahradě pro Vás máme uzamykatelný domeček k úschově kol. V celém penzionu je zdarma WI-FI připojení, na každém pokoji pak minibar s nápoji a klimatizací. K zapůjčení máme také piknikové koše i deky a můžete si tak užít romantický zážitek s výhledem na celý Mikulov ze Svatého kopečku se skleničkou dobrého vína a drobným občerstvením z místní sýrárny (k zapůjčení od března do září).

Recepce

od 8 do 16h

Gastronomie

Kavárna v objektu je otevřena pondělí-čtvrtek od 10-18h. Pátek, sobota a neděle od 10 do 20h.

Okolí pensionu a Mikulov

Město Mikulov Vám nabízí především poznávání, a to doslova všemi smysly. Pro mnohé je důvodem k návštěvě historie města vtělená do architektonických památek, pro milovníky přírody a aktivního odpočinku jedinečné přírodní podmínky regionu. Těm z Vás, kdo dovedete ocenit dobré víno, nabízíme místní vinařskou tradici.

Rezervovat ubytování v PENZION MONNER - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah