APARTMÁNY U MĚŠŤANA - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Měšťana nabízí velmi pohodlné ubytování nedaleko centra města Mikulova.

Hosté se zde mohou ubytovat v jednom ze tří moderně a plně vybavených apartmánů. Jeden apartmán má kapacitu 6 a další dva 8 osob. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily mohou hosté parkovat přímo před objektem.

APARTMÁNY U MĚŠŤANA ubytování v apartmánu

Apartmán I

Kompletně zařízený a vybavený přízemní apartmán o velikosti přes 100 m2 (3+k), který pojme až 8 osob. V apartmán se nachází dvě ložnice, ve kterých se pohodlně vyspí 6 osob a další 2 se mohou vyspat na velké rozkládací pohovce v obývacím pokoji. Součástí apartmánu je i neustále doplňovaná vinárna s možností konzumace vín přímo od místních vinařů za skvělé ceny. Všechna vína máme vyzkoušená, takže se nemusíte bát o zkažené chuťové buňky. Samozřejmostí v rámci vybavení apartmánu je myčka, lednička s mrazákem, trouba s varnou deskou, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Máte k dispozici také neomezený vstup na terasu s posezením a možností venkovního grilování s výhledem na mikulovský zámek, Kozí hrádek a kostel sv. Václava. Vše v přátelské atmosféře, s maximem komfortu pro váš odpočinek od každodenního stresu či pro příjemně strávenou dovolenou.

Apartmán II

Apartmán v 1. patře rovněž pojme až 8 osob, jsou zde 3 samostatné ložnice (4+kk), kde se hosté vyspí na komfortních postelích z toho jedna s nadstandartní o šířce 225 cm. Další 2 se mohou uvelebit na velké rozkládací sedačce v obývacím pokoji. Velikost apartmánu je také přes 100 m2, aby i Vaše děti měli dostatek prostoru na hraní nebo Vy na pořádání oslav. Samozřejmostí je myčka, lednička s mrazákem, trouba s varnou deskou, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Apartmán je zcela nově zrekonstruovaný s moderním nádechem a prostornou koupelnou, přičemž všechny místnosti jsou plně klimatizované pro Váš maximální komfort. K dispozici je Vám také prostorná kuchyně s veškerým vybavením a plně zásobená vinárna s vybranými víny od místních vinařů za skvělé ceny. Můžete také využít volný přístup na terasu s možnosti venkovního grilování a příjemného posezení s výhledem na mikulovský zámek, Kozí hrádek a kostel sv. Václava. Parkování je zajištěno přímo v areálu domu.

Apartmán III

V přízemí je k dispozici apartmán o velikosti 2+kk, který pojme až 6 osob. Je kompletně zařízený a vybavený dle vašich každodenních potřeb a dosahuje velikosti 75 m2. Samozřejmostí je myčka, lednička s mrazákem, trouba s varnou deskou, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Součástí apartmánu je i neustále doplňovaná vinárna s možností konzumace vín přímo od místních vinařů za skvělé ceny. Všechna vína máme vyzkoušená, takže se nemusíte bát o zkažené chuťové buňky. Je zde velká ložnice, ve které se pohodlně vyspí 4 lidé, další 2 se mohou vyspat na příjemné rozkládací sedačce v obývacím pokoji. V apartmánu se nachází WC v samostatné místnosti a koupelna s proskleným sprchovým koutem. Součástí je neomezený vstup na zastřešenou terasu s posezením a možností venkovního grilování s výhledem na mikulovský zámek, Kozí hrádek a kostel sv. Václava. Vše v přátelské atmosféře, s maximem komfortu pro váš odpočinek od každodenního stresu či pro příjemně strávenou dovolenou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U MĚŠŤANA - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah