HOTEL VIVALDI - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Vivaldi naleznete v centru vinařského města Mikulov, v nově zrekonstruované budově původní židovské banky. K pohodlnému ubytování je připraveno 7 vkusně zařízených dvoulůžkových pokojů, 1 apartmá pro 4 osoby v přízemí a 1 apartmá v podkroví pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.
Všechny pokoje jsou s výhledem na mikulovský zámek a kostel sv. Václava. Přízemní apartmá nemá výhled, ale jeho příjemné klima oceníte zejména v horkých letních dnech.

Historická budova v samotném srdci Mikulova nabízí mimo ubytování i možnost parkování přímo u objektu na uzamyktelném a kamerami střeženém parkovišti. Počet parkovacích míst je omezen, je nutná rezervace předem a parkování je zpoplatněno. V těsné blízkosti hotelu je Vinotéka Volařík s pestrou škálou vín z Vinařství Volařík Mikulov. Ubytování probíhá bezkontaktně (recepce u apartmánů není). Ve sklepních prostorách objektu je vinný sklípek, kde je možné uspořádat řízené degustace - pouze pro skupiny po předchozí rezervaci. ve druhém patře je pro hosty k dispozici malý balkonek, kde si můžete vychutnat kávu s výhledem na Kozí hrádek či Svatý kopeček.

HOTEL VIVALDI ubytování v apartmánu

Pokoje nabízí samostatnou koupelnu s WC a sprchovým koutem, v podkrovním apartmánu je rohová vana. Mezi další vybavení pokojů patří - TV, wi-fi internet zdarma, varná konvice s porcovanou kávou a čajem, lednička, trezor, žehlička a žehlicí prkno, fén.

Recepce

Apartmány nemají recepci. ​

Gastronomie

Vivaldi nenabízí gastro služby, ale svou polohou v samotném histrickém centru jsou všechny dostupné v dochůzkové vzdálenosti - bistra a kavárny, kde je možné posnídat bez předchozí rezervace, restaurace se širokou nabídkou obědových menu a samozřejmě nespočet vináren a vinoték, kde strávíte nezapomenutelné chvíle u skleničky s moravským vínem.

Okolí apartmánu a Mikulov

Mikulov - město s bohatou historií a mnoha památkami - zámek se zámeckou zahradou, kostel sv. Václava, Dietrichsteinská hrobka, synagoga, židovský hřbitov, Svatý kopeček. Milovníkům přírody doporučujeme přechod Pálavy, při němž mohou obdivovat kouzelná zákoutí u zřícenin Sirotčí hrádek a Dívčí hrady a kochat se výhledy na upravené vinohrady. Minout by neměli ani jeskyně Na Turoldu, které jsou vyhlášeny jako zimoviště několika druhů netopýrů.
V okolí je několik cyklostezek, která vás krásně provedou celým Lednicko-valtickým areálem (UNESCO). Milovníci nákupů si přijdou na své v Brně (30 min autem) či ve Vídni (1 h autem). Příznivci vodních sportů mohou vyrazit na Novomlýnské nádrže či do Aqualandu Moravia.

Rezervovat ubytování v HOTEL VIVALDI - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah