APARTMÁNY PRADĚD - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Praděd nabízí útulné ubytování a spolu s tím i spoustu zážitků z aktivní dovolené v Jeseníkách. Poloha u sjezdovky a lanovky Karlov Ski Express je ideální v zimě. V létě je pro naše hosty zase připraven vyhřívaný venkovní bazén, multifunkční hřiště, úschovna kol a nově i Express bikepark.

Penzion Praděd najdete v malebné vesničce Karlov pod Pradědem v srdci čisté přírody Jeseníků.

Cyklo- a turistické trasy vedou přímo kolem penzion. V zimě budete bydlet přímo u sjezdovky největšího lyžařského střediska na Moravě - Ski Arény Karlov.

Ubytování nabízíme ve 2, 4, 6 a 8lůžkových pokojích s vlastní koupelnou.

Přízemí je bezbariérové s jedním pokojem pro zdravotně postižené.

Ubytování nabízíme se snídaní nebo polopenzí.

Dále je pro ubytované k dispozici vyhřívaný venkovní bazén, multifunkční hřiště, stylová restaurace, bezplatné parkoviště a WIFI v celém objektu.

APARTMÁNY PRADĚD ubytování v pensionu

Prostorné pokoje jsou vybaveny manželskou postelí s vysokou matrací o rozměru 200×180 cm a s možností oddělení lůžek. Patrová lůžka jsou vybaveny pohodlnými matracemi o rozměrech 200×80 cm. Součástí všech pokojů je vlastní koupelna. K relaxaci slouží pohovka nebo křesílko. Některé pokoje mají vlastní balkón s výhledem na sjezdovku

Gastronomie

Přímo u penzionu se nachází nově otevřená stylová Restaurace a Pizzerie Praděd.

Okolí pensionu a Malá Morávka

V blízkosti objektu jsou turistické stezky jak pro letní tak pro zimní období, díky tomu je možné využít nespočetné množství turistických stezek a typů na výlety po krásných Jeseníkách.

Přímo u penzionu je Ježkovo hřiště pro děti s množstvím atrakcí - Aquazorbing, Bumperball, Lukostřelba, Trampolínový háj, Šlapací káry, těžba diamantů a Stopování zvířátek.

Naproti penzionu můžete využít v létě Express Bikepark a lanovou dráhu Karlov Ski Express, která je v provozu i během letního období.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PRADĚD - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah