WELLNESSHOTEL SAUNA - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Sauna se nachází v oblasti Malé Morávky v krásném prostředí Jeseníků. Nabízíme komfortní ubytování, bar s restaurací a wellness služby přímo v hotelu.

Wellness Hotel Sauna se nachází v srdci Jeseníků, v Karlově pod Pradědem.

Hosté mohou zdarma využít také wifi připojení k internetu, služby recepce, dětský koutek, wellness zázemí, lyžárnu, kolárnu, venkovní posezení na terase a další aktivity.

Hosté si u nás mohou zrelaxovat tělo i duši jak v sauně a whirpool, tak si mohou užít různé druhy masáží.

WELLNESSHOTEL SAUNA ubytování v hotelu

Wellness Hotel Sauna poskytuje ubytování v pohodlných pokojích s kapacitou 2 až osm osob. Všechny pokoje disponují vlastní koupelnou, většina pokojů má sprchu, ve dvou pokojích pak naleznete vanu. K dispozici jsou také pokoje s balkónem (kategorie Klasik) nebo moderně vybavené pokoje (kategorie Elegant). Kromě klasických pokojů u nás najdete také apartmány vhodné pro rodiny či skupinu přátel.

Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00 : 00 hodin
Čas odjezdu: Do 10:00 : 00 hodin

Gastronomie

Hotel má vlastní restauraci s bohatou nabídkou výborných pokrmů české i zahraniční kuchyně a specialit. Hostům připravíme i jinou speciální či dietní stravu. Připravujem také rauty na různé oslavy, večírky, konference, svatby, aj.

Okolí hotelu a Malá Morávka

Hotel je dobře dostupný autem. Návštěvníci Jesníků si mohou v letních měsících užívat bohaté turistické a cyklistické stezky, venkovní fitness posilovnu, inline a cyklo okruh, tábořiště, koupaliště. Milovníci výletů mohou vystoupat na Praděd a sestoupit fantastickým údolím Bilé Opavy. Zmožené nohy dostanou odpočinout v Lázních Karlova Studánka. Autem jsou také dosažitelné Rešovské vodopády, hrad Sovinec a ráj pro horolezce zřícenina Rabštejn.

Hotel leží hned vedle sjezdovky a lanovky největšího lyžařského areálu na Moravě, Ski Arény Karlov. V zimě je Karlov pod Pradědem rájem lyžařů a běžkařů.

Rezervovat ubytování v WELLNESSHOTEL SAUNA - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah