RESORT NA HORSKÉ - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Resort Na Horské je situován v klidné části obce Karlov pod Pradědem, místní části Malé Morávky v Jeseníkách. Nachází se v těsné blízkost známého lyžařského střediska SKI Karlov. Resort se skládá ze dvou samostatných budov, penzionu s restaurací a apartmánového domu poskytující veškerý komfort pro Vaši dovolenou. Hosté mají k dispozici parkování u objektu a připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi.

RESORT NA HORSKÉ ubytování v pensionu

Resort Na Horské nabízí ubytování ve dvou samostatně stojících budovách. V budově penzionu, kde se také nachází hotelová restaurace je k dispozici 11 pokojů pro 4 až 7 osob na pokoji. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Pro hosty penzionu je také k dispozici salónek se společnou TV, studená a teplá lyžárna.
V druhé budově, v apartmánovém domě je k dispozici 6 komfortně vybavených apartmánů s kuchyňskou linkou pro 2-6 osob a 3 dvoulůžkových pokojích. Každý z těchto apartmánů má své vlastní sociální zařízení. Ke každému apartmánu a pokoji náleží uzamykatelná vyhřívaná kóje pro lyžařské vybavení.

Recepce

Recepce je k dispozici na telefonním čísle či emailu v čase 9-19. hodin každý den.

Gastronomie

Resort Na Horské disponuje svou vlastní restaurací, nacházející se v budově penzionu a nabízí výběr z české kuchyně a minutkových jídel.
Ubytovaní hosté mají 15% slevu na polévky a hlavní jídla z jídelního lístku, a to po celou dobu jejich pobytu.

Rezervovat ubytování v RESORT NA HORSKÉ - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah