CHATA MARION - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

V srdci Jeseníků v druhé polovině hory Praděd leží horská Chata Marion. S ubytovací kapacitou 40-ti lůžek patříme v Jeseníkách ke středně velkým zařízením a svým zázemím společně se sousední chatou Edison, dokážeme uspokojit i náročnější klientelu.

V srdci Jeseníků v druhé polovině hory Praděd leží horská Chata Marion. S ubytovací kapacitou 39-ti lůžek patříme v Jeseníkách ke středně velkým zařízením a svým zázemím společně se sousední chatou Edison, dokážeme uspokojit i náročnější klientelu. Můžeme nabídnout apartmány, pokoje, pronájem celé chaty či pouze spodního patra, dětské hřiště, vlastní stravování ve vybavené kuchyni či kuchyňských koutech v apartmánech; stravu dle přání klienta v sousední chatě Edisonon. Pohodiu a klid si můžete vychutnat v blízkosti potůčka a krásné přírody. K relaxaci Vám napomůže venkovní sudové wellness.

Vybavení:

společenská místnost s krbovými kamny ve spol. místnosti; velká travnatá plocha u sousední chaty Edison k dispozici sudové wellness; společenská místnost TV, CD, DVD lyžárna, úschovna kol u správce trezor ohniště domácí obuv s sebou

CHATA MARION ubytování v chatě

Chata Marion je standardně vybavena, máme 4 apartmány, další pokoje mají společné sociální zařízení (pokoje se nachází ve spodním patře, mají společenskou místnost i plně vybnavenou kuchyň). Možnost pronajmutí celé chaty i pouze spodního potra či jednotlivých pokojů.

Kapacita: až 38 míst k ubytování

Možnosti ubytování:

2× čtyřlůžkový apartmán (s možností až dvou přistýlek)

1× čtyřlůžkový apartmán

1× šestilůžkový apartmán

1× jednolůžkový, 2× dvoulůžkový, 1× třílůžkový a 2× čtyřlůžkový pokoj se společným sociálním zařízením na patře

Okolí chaty a Malá Morávka

V zimě jsou v Malé Morávce a Karlově pod Pradědem sjezdovky na dohled (sedačková lanovka je od nás vzdálena cca 180 m a dalších 13 vleků v okolí) a pro naše klienty dokáže zajistit permanentky se slevam i (pro skupiny od 10 osob). Rádi Vám též zapůjčíme kompletní lyžařské vybavení.

V létě je tu možnost horské turistiky a spousty cyklistických tras + originál in-line dráha cca 350 m od nás. Další možností je návštěva nedalekých lázní či okolních krytých bazénů. Naše Chata Marion leží v lokalitě, která byla vyhlášena jako místo s nejzdravějším ovzduším v ČR. Ceny jsou nastaveny individuálně dle přání a možností našich klientů a nejsou nikterak vysoké.

Rezervovat ubytování v CHATA MARION - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah