HOTEL TÝNEC - Týnec nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Týnec poskytuje příjemné celoroční ubytování v malebném Týnci nad Sázavou s překrásným výhledem na řeku Sázavu. Ubytovat se lze ve 12 pokojích s vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Nechybí ani Wi-Fi připojení.

Hotel Týnec se nachází v centru stejnojmenného města s kapacitou 12 pokojů s vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Hotel disponuje celkem 33 lůžky ve dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích s výhledem na zámek a řeku či do hotelové zahrady. V hotelové kavárně jsou podávány snídaně. Recepce je otevřená od pondělí do pátku v čase 8:00 - 16:00. Nejen ubytovaným hostům nabízí hotel k pronájmu dva salonky s kapacitou až 80 míst. Dále je k pronajmutí velký společenský sál s kapacitou až 500 míst. Okolí hotelu poskytuje výtečné podmínky pro pěší a vodní turistiku i cykloturistiku. Hotel leží přímo na Posázavské cyklostezce. Bezplatné parkování přímo u hotelu je zajištěno.

HOTEL TÝNEC ubytování v hotelu

Hotel Týnec má 12 pokojů, všechny pokoje mají koupelnu s wc, umyvadlem a sprchou. Čtyři z pokojů nabízí jedinečný výhled do nádherné staré zahrady.

Recepce

Hotel Týnec 8:00 - 18:00. Ostatní příjezdy dle dohody.

Gastronomie

Snídaně je možné přikoupit k ubytování za 100 Kč/ osobu. Jsou podávány v hotelové kavárně formou švédských stolů v čase 7:30 - 9:30. Za příznivého počasí lze posnídat ve starobylé hotelové zahradě. Snídaňová nabídka je velmi pestrá, nechybí domácí sladké pečivo jako je štrůdl či bábovka, nebo čerstvé bagetky, dále pak čerstvé ovoce, džemy a nejrůznější typy pomazánek, šunky a sýry. Pro skupiny nabízí hotel možnost zajištění obědů či večeří na základě předchozí objednávky.

Okolí hotelu a Týnec nad Sázavou

Hotel Týnec nabízí ubytovaným hostům díky své výtečné poloze nepřeberné množství možností, jak aktivně trávit volný čas. Na výběr je cykloturistika, vodní i pěší turistika díky mnoha turistickým trasám pro všechny věkové kategorie. Městem Týnec prochází známá cyklotrasa z Prahy do Vídně a také Posázavská cyklotrasa vhodná i pro rodiny s malými dětmi díky svému nenáročnému terénu. Nedaleko hotelu je lanové centrum. Zkrátka nepřijdou ani milovníci historických památek.

Rezervovat ubytování v HOTEL TÝNEC - Týnec nad Sázavou

Nejbližší ubytování v Týnci nad Sázavou a okolí

Ubytování Týnec nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah