MLÝN BREJLOV - Týnec nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Týnec najdete v historické části města nad řekou Sázavou.

Nádherná, stará zahrada je k dispozici hostům pro chvilky relaxace, letní snídaně nebo večerní posezení u grilu. Výhodné umístění hotelu zve k výletům na Jemniště, Konopiště, Prahy, nebo ke sportovními vyžití podél řeky Sázavy. Skvělé cyklostezky a nejkrásnější trasa řeky Týnec Pikovice jsou jen pár minut od recepce hotelu.

Hotel Týnec nabízí ubytování ve 12 pokojích s vlastním příslušenstvím. Snídaně švédským, nebo přímo na pokoj za 100 Kč/os.

MLÝN BREJLOV ubytování v hotelu

Hotel Týnec má 12 pokojů, všechny pokoje mají koupelnu s wc, umyvadlem a sprchou. Čtyři z pokojů nabízí jedinečný výhled do nádherné staré zahrady.

Recepce

Hotel Týnec 8:00 - 18:00. Ostatní příjezdy dle dohody.

Gastronomie

Hotel Týnec poskytuje snídaně formou švédského stolu 100 Kč/os. Po předchozí domluvě rádi zajistíme polopenze, plné penze, coffeebreaky, grilování a pohoštění podle individuálních požadavků.

Okolí hotelu a Týnec nad Sázavou

Hotel Týnec najdete v Posázaví, u řeky Sázavy. Našim klientům je zde k dispozici krásná klidná a soukromá zahrada. Jen kousek se nachází sítě cyklostezek a přes řeku najdete půjčovny kol a lodí. Na dohled je překrásná románská rotunda s věží a muzeem. V okolí najdete nádherné kulturní památky jako je zámek Konopiště nebo Jemniště.

Rezervovat ubytování v MLÝN BREJLOV - Týnec nad Sázavou

Nejbližší ubytování v Týnci nad Sázavou a okolí

Ubytování Týnec nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah