HOTEL KONOPIŠTĚ NOVÁ MYSLIVNA - Benešov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený a částečně zrekonstruovaný hotel Nová Myslivna v podzámčí krásného zámku Konopiště Vám nabízí možnosti ubytování a příjemného stravování.

Hotel a restaurace Konopiště Nová Myslivna zahájil provoz 1. května 2015. Pokoje prošli částečnou rekonstrukcí, stejně tak prostory restaurace, venkovní zahrádky a kuchyně. Hotel se nachází v podzámčí jednoho z nekrásnějších českých zámků Konopiště. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, které se u nás určitě nudit nebudou - máme pro ně připravený dětský koutek, venkovní hřiště s trampolínou, stolní tenis, kroket, zahradní šachy, frisbee hřiště, ... Pořádáme také firemní akce, svatby, rauty, večírky, plesy, ...

HOTEL KONOPIŠTĚ NOVÁ MYSLIVNA ubytování v hotelu

Hotel nabízí několik typů ubytování. 1. patro – 14 pokojů, 41 lůžek, nově vybavené pokoje včetně postelí špičkové kvality, WC a sprcha na pokoji, TV, Wifi připojení zdarma, 3* standard, snídaně v ceně ubytování 1. patro – 4 pokoje, 13 lůžek, nové postele, společné sociálním zařízením na chodbě 2. patro – 9 pokojů, 18 lůžek, ubytování nižší kategorie, společné sociální zařízení na chodbě v 1. patře.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8 do 22hod.

Gastronomie

Součástí hotelu je i restaurace, která nabízí speciality domácí i zahraniční kuchyně. V pracovních dnech nabízíme polední menu (výběr ze 3 jídel) za zvýhodněnou cenu.

Okolí hotelu a Benešov

V okolí hotelu se nachází velké travnaté plochy vhodné k pořádání různých výstav a soutěží. V areálu se také nachází discgolfové hřiště, Muzeum historických motocyklů a náš partnerský Pension Konopiště ****. Možnost venkovního posezení, grilování. Součástí areálu je také dětské hřiště, kde mimo skluzavek, houpaček apod. naleznete profesionální trampolínu Springfree. V docházkové vzdálenosti se nachází zámek Konopiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL KONOPIŠTĚ NOVÁ MYSLIVNA - Benešov

Nejbližší ubytování v Benešově a okolí

Ubytování Benešov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah