ROUBENKA U STUDÁNKY - Tanvald

Více o chalupě

Popis ubytování

​Roubenka u studánky je vystavěna v klasickém stylu horských roubenek a nachází se v srdci lyžařského areálu mezi modrou a červenou sjezdovkou Tanvaldského Špičáku. Roubenka je vybavena tradičním interiérem, který ale splní nároky moderní doby. V kuchyni je myčka, varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnka, rychlovarná konvice. Kuchyň je plně vybavena stylovým i funkčním nádobím. Ve světnici je TV, DVD, v celé chalupě WiFi s 30Gb připojením na internet, které zvládne večer všechny filmy dle Vašeho výběru. Stůl je dimenzován pro velké i nejmenší strávníky (dětská dřevěná sedačka), dále ve světnici najdete pohodlnou sedačku, křeslo a mnoho společenských her pro všechny. Na chodbě v přízemí je k dispozici volně stojící retro lednice na Vaše oblíbené nápoje. Můžete využít i pračku a sušičku. Roubenka je zabezpečená systémem Jablotron. Parkování pro dvě až tři auta (dle velikosti a sněhu) je velice pohodlné přímo u vstupu do chalupy. Sníh je i z parkovacích míst celou zimu odhrnován. Další auto může parkovat na druhé straně cesty. Další hlídané parkoviště je cca 200m přímo u lanovky Tanvaldský Špičák.

ROUBENKA U STUDÁNKY ubytování v chalupě

Chalupa má v přízemí velkou předsíň (dostatek místa na lyže, boty a lyžařské bundy), Světnici - jídelní stůl pro 10 osob, sedačka, křeslo, romantické místo & quot; jako na peci& quot; , kachlová kamna, Kuchyň - plně vybavena - kulatý stůl pro 3 osoby, komoda, Koupelna s vanou a infrasaunou, Samostatné WC, Místnost - pračka a sušička. V patře jsou tři ložnice (manželská postel, manželská postel + jednolůžko, manželská postel + jednolůžko). Navíc můžete využít až 4 přistýlek v modrém a růžovém pokoji. V hlavní ložnice je k dispozici dětská postýlka. Ložnice jsou stylově vybaveny. Dále je na patře prostorná druhá koupelna se sprchovým koutem a WC. Po celém dnu venku si rádi odpočinete v prvním patře ve & quot; čtenářském koutku& quot; v ušáku a možná zalistujete v naší knihovně.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyň pro přípravu vlastních dobrot nebo v docházkové vzdálenosti restaurace Albrecht nebo Krmelec přímo u sjezdovky. Když budete na lyžích, dobře se najíte přímo na Tanvaldském Špičáku. Můžete i procházkou přes sjezdovku do Albrechtic, restaurace Jako doma má také své kouzlo.

Okolí chalupy a Tanvald

Sedačková lanovka Tanvaldský Špičák je v docházkové vzdálenosti 100m, takže při dostatku sněhu se z chalupy i do chalupy dostanete na lyžích.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA U STUDÁNKY - Tanvald

Nejbližší ubytování v Tanvaldu a okolí

Ubytování Tanvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah