PENZION JANA - Albrechtice v Jizerských horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hübnerová, Albrechtice v Jizerských horách je zavedený rodinný penzion pro kvalitní a příjemné ubytování v zimě i v létě. Náš penzion tradičně navštěvují rodiny s dětmi pro pěknou dovolenou na českých horách a naši hosté se rádi vracejí.

Penzion Jana, Albrechtice v Jizerských horách je zavedený rodinný penzion pro kvalitní a příjemné ubytování v zimě i v létě. Náš penzion tradičně navštěvují rodiny s dětmi pro pěknou dovolenou na českých horách a naši hosté se rádi vracejí.

Nabízíme ubytování v obci Albrechtice u sportovního horského centra Špičák (nedaleko Tanvaldu) ve dvou penzionech rodinného typu. Oba penziony jsou vedle sebe, celková ubytovací kapacita je 36 lůžek (14 lůžek v menším penzionu, 24 lůžek ve větším) k dispozici společenská místnost, bar a restaurace.

Pokoje s vlastním WC a koupelnou, apartmány a mezonetové pokoje. Snídaně a večeře dle dohody. V letním období je k dispozici venkovní bazén. Prostorné parkoviště před penziony. Výborná poloha 400 metrů od Skiareálu Tanvaldský Špičák, 200 metrů od penzionu je menší lyžařský vlek pro děti a nenáročné lyžaře. U penzionu je ohniště a venkovní grilovací zařízení.

Větší penzion - 24 lůžek

Větší z obou penzionů je položen na krásném klidném místě na jižním svahu s výhledem na lesy Jizerských hor. Pokud hledáte pěkné moderní ubytování v Jizerských horách blízko horského střediska a sjezdovek, toto je pro Vás pravá volba. Tento penzion byl uveden do provozu v roce 2012 a je postaven s plným komfortem ale v přírodním stylu horské chaty.

Menší penzion - 14 lůžek + 2× přistýlka

Menší penzion je vedle většího penzionu a hosté obou penzionů využívají společné parkoviště, bazén a ohniště s grilem. Tento penzion zajišťuje hostům plný komfort ale zachovává si současně přírodní ráz horské chalupy.

PENZION JANA ubytování v pensionu

Malý penzion

V menším penzionu jsou pěkně vybavené pokoje pro hosty. Naleznete zde dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkový pokoj. Každý pokoj má samostatnou koupelnou a WC. Pokoje jsou vybaveny postelemi, úložnými skříněmi, stolkem se židlemi a věšáčky.

12 lůžek ve 4 pokojích - 2 lůžkové, 3 lůžkové pokoje a 4 lůžkové pokoje pokoje jsou vybaveny nábytkem židlemi, skříněmi a postelemi, každý pokoj má vlastní WC a koupelnu v budově je pro hosty prostorná společenská místnost, s TV, satelitními programy, barem a restaurací hosté mohou využít pěkný venkovní bazén, ohniště a parkoviště pro auta úschovna lyží a jízdních kol Ve velké dobře vybavené společenské místnosti v přízemí podáváme snídaně a večeře. V této společenské místonosti mají hosté k dispozici bar s chlazenými nápoji, točeným pivem a slané buráky, sušenky apod. Velký penzion V penzionu máme dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové pokoje všechny s vlastní koupelnou a WC. K dispozici jsou i pěkné mezonetové pokoje vhodné pro rodiny s dětmi. Pokoje jsou vybaven vedle postelí úložnými skříněmi, stolkem se židlemi a věšáčky. 24 lůžek v 7 pokojích, k dispozici jsou 2 lůžkové, 3 lůžkové pokoje a 4 lůžkové apartmány a mezonetové pokoje všechny pokoje jsou kompletně vybaveny nábytkem (židlemi, skříně a postele), vlastní koupelnou a WC v přízemí penzionu je k dispozici velká společenská místnost, vybavená TV se satelitními kanály, barem a restaurací u penzionu je venkovní bazén, ohniště a parkoviště pro auta k dipozici je uzamykatelná místnost pro úschovu lyží nebo jízdních kol Snídaně a večeře podáváme ve velké společenské místnosti v přízemí, která je celodenně k dispozici našim hostům. Ve společenské místonsti mají hosté k dispozici bar s chlazenými nápoji, točeným pivem přímo z pípy a drobné pochutiny, sušenky apod.

Gastronomie

Zajišťujeme snídaně a večeře v restauraci penzionu v přízemí - snídaně v 8:00 - 8:30 a večeře v 18:00 - 18:30. V restauraci je pípa, kde lze kdykoliv natočit čerstvé pivo, v baru je box s chlazenými nápoji, zakoupíte zde křupavé brambůrky, solené buráky, sušenky apod.

Rezervovat ubytování v PENZION JANA - Albrechtice v Jizerských horách

Nejbližší ubytování v Albrechticích v Jizerských horách a okolí

Ubytování Albrechtice v Jizerských horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah