CHALET JIZERKY - Tanvald

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalet Jizerky nabízí luxusní ubytování přímo na sjezdovce Tanvaldského Špičáku v Jizerských horách.

Chalet Jizerky se nachází v blízkosti Tanvaldského Špičáku a poskytuje příjemné ubytování až pro 17 osob. Objekt se dá pronajmout jako celek, ale dá se rozdělit i na 2 samostatné apartmány. Součástí chaletu je i společenská místnost se stolním tenisem, billiardem a dětským koutkem. Dětská postýlka a jídelní židlička k zapůjčení. Nechybí ani kolárna / lyžárna a v letních měsících jistě oceníte venkovní posezení na zahradě s možnost grilování. Parkování přímo u chaty. Wifi připojení k internetu.

CHALET JIZERKY ubytování v chalupě

K ubytování jsou připraveny 2 apartmány. Apartmán EDUARD se čtyřmi ložnicemi až pro 11 osob a apartmán VIKTOR s jednou ložnicí až pro 6 osob. Větší ze dvou nabízených apartmánů se skládá z obývacího pokoje s TV, jídelny a plně vybavené kuchyně. V kuchyni je kromě běžného vybavení k dispozici myčka, mikrovlnná trouba, kávovar značky Tassimo a varná konvice. Vinotéku s nabídkou vín můžete využívat dle vašeho uvážení. Dále je zde herní místnost s billiardem, ping-pongem, stolním fotbalem a dětským koutem. Koupelna s WC a šatna. V prvním patře se nachází 4 ložnice a koupelna s WC. K dispozici je jedna lednice navíc, umístěna pod schody, kde lze v regálech skladovat zásoby. Menší apartmán se nachází ve spodní části domu. Disponuje vybavenou kuchyní, prostorným jídelním stolem a obývacím pokojem s TV, ve kterém je opticky oddělené pohodlné spaní pro dvě osoby. Sedací souprava je rozkládací, proto je v tomto apartmánu možné ubytování až pro 6 osob. Ložnice poskytuje pohled na dojezd modré sjezdovky. Součástí jsou dvě koupelny a WC. K dispozici je pračka a sušička.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření v plně vybavené kuchyni si můžete zajít do jedné z několika restaurací v okolí. V docházkové vzdálenosti jsou i obchody s potravinami.

Okolí chalupy a Tanvald

Okolí chaty nabízí širokou škálu vyžití, ať už pěší výlety, např. k Přotržené přehradě na Bílé Desné nebo lanovkou na Tanvaldský Špičák, tak i velké množství cyklistických tras, včetně Bikeparku Tanvaldský Špičák, který nabízí jednosměrné terénní stezky lesem. Zajet si můžete také do továrny Detoa, která je poslední továrnou na dřevěné hračky v Evropě. V zimních měsících si zde užijete nejlepší lyžování v Jizerských horách, na své si tu přijdou i běžkaři.

Rezervovat ubytování v CHALET JIZERKY - Tanvald

Nejbližší ubytování v Tanvaldu a okolí

Ubytování Tanvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah