ALFRÉD A HERMÍNA - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový stylový boutique hotel přímo v srdci Olomouce. Nabízíme ubytování v historické budově, která prošla kompletní rekonstrukcí. Designové pokoje jsou vybaveny vším, co host potřebuje ke krátkodobému i dlouhodobému pobytu pro relax i práci.
Všechny pokoje jsou vybaveny moderním zařízením, včetně kuchyňského koutu, TV. Vybrat si můžete od jednolůžkových pokojů po prostorné apartmány.

Nový hotel Alfréd a Hermína poskytuje hotelové služby pro všechny, kteří ocení nejen výbornou polohu přímo v centru Olomouce s bezprostřední dostupností široké škály služeb a zábavy, jaké hanácká metropole nabízí. Dveře dokořán u nás mají všichni milovníci designu a pohodlí. Každý pokoj je vybaven a vyladěn v jiných barvách a dbali jsme na každičký detail pro maximální spokojenost našich hostů. V hotelu se na třech podlažích nachází 11 pokojů, od jednolůžkových, po čtyřlůžkové apartmány. Všechny pokoje jsou vybaveny kuchyňskými linkami pro přípravu jednoduchých pokrmů. V celé hotelu je samozřejmostí Wi-Fi připojení k internetu. Pokoje v nejvyšším patře jsou vybaven klimatizací. Historický ráz budovy má i svá omezení, kterým je v naše případě absence výtahu.
K hotelu náleží také parkoviště pro osobní vozy přímo v areálu, kapacita je omezená, parkování tak lze objednat podle aktuální dostupnosti.

ALFRÉD A HERMÍNA ubytování v hotelu

V hotelu se nachází typově 9 studií a 3 apartmány. Nabízíme jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, nebo komfortní apartmány se samostatnou ložnicí a možností přistýlky pro další 2 osoby na pohodlném rozkládacím lůžku.
Ve všech studiích najdete kuchyňský kout vybavený základním nádobím, mikrovlnnou troubou, chladničkou a rychlovarnou konvicí. V apartmánech doplněné také o elektrický vařič.
Ke každému pokoji náleží koupelna se sprchovým koutem (na dvou apartmánech je místo sprchového koutu vana) a toaletou. Pro hosty jsou vždy připraveny ručníky, osušky, hotelová kosmetika a fén.
Pohodlné spaní Vám zaručí nejen na míru vyrobené postele s velikostí lůžka & . 34; queen& . 34; , & . 34; king& . 34; nebo super king, ale také veškeré jejich příslušenství: lamelové rošty, kvalitní matrace se střední tvrdostí a zejména pak polštáře a přikrývky z ovčí vlny (hypoalergenní) z Beskyd. Nerušený spánek poskytnou také závěsy s blackoutovým efektem, který vytváří dokonalé zatemnění. Ve třetím patře jsou střešní okna opatřená venkovními nebo vnitřními roletami.
Samozřejmostí je Wi-Fi internetové připojení v celém hotelu a TV se satelitními programy. Většina pokojů disponuje také psacím stolem pro bezproblémové vyřizování pracovních záležitostí.
Naše pokoje lze díky jejich vybavení pohodlně využít také pro střednědobé i dlouhodobé pobyty s individuální cenovou nabídkou.

Recepce

7 - 19 hodin. Pozdější check-in je možný po předchozí dohodě.

Gastronomie

Snídaně se podává v hotelové kavárně. K dispozici je snídaňový bufet a možnost objednat si snídaňové menu. Snídaně se podává pondělí - pátek od 7:30 do 10:00 hodin, o víkendu ve svátcích se snídaně podává od 8:00 do 10:30.
V případě, že Vám čas snídaně nevyhovuje nebo potřebujete odjet ještě před začátkem snídaní, rádi Vám den předem přichystáme snídaňový balíček na pokoj.
Za příplatek je možné si objednat snídani na pokoj formou snídaňového boxu, výběr je ze dvou variant.
Snídani Vám připravíme na předem dohodnutý čas 8:00 – 10:30 a přineseme na pokoj.
BREAKFAST BOX 1 Cereální rohlík, šunka, sýr, žervé Koláč Jogurt, granola Malý zeleninový salát Malý ovocný salát Pomerančový/ jablkový džus espresso/lungo/ cappuccino/latte macchiato/caffe latte čaj černý, zelený, ovocný
BREAKFAST BOX 2 Vaječná omeleta s žitným chlebem Sladký deset Koláč Malý zeleninový salát Malý ovocný salát Pomerančový/ jablkový džus espresso/lungo/ cappuccino/latte macchiato/caffe latte čaj černý, zelený, ovocný
* Na základě předchozí domluvy Vám za příplatek připravíme GF verzi, případně bezlaktózovou verzi (rostlinné mléko, jogurt bez laktózy). Seznam alergenů na vyžádání.

Okolí hotelu a Olomouc

Hotel je situován v bezprostředním centru hanácké metropole. 5 minut od Hotelu nachází Horní náměstí s největší památkou zapsanou na seznamu Světového dědictví UNESCO, Sloup nejsvětější trojice, a městská radnice s orlojem. V centru a jeho okolí se nachází řada restaurací, barů, kaváren a nákupní galerie. Turistické informační centrum najdete přímo v přízemí radnice.
Krásný výhled na barokní centrum poskytne vyhlídková věž kostela Sv. Mořice vzdáleného 200 m od hotelu.

Rezervovat ubytování v ALFRÉD A HERMÍNA - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah