PENZION PODYJÍ - Havraníky

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Podyjí  se nachází na hranici NP Podyjí v obci Havraníky.

​Penzion Podyjí poskytuje ubytování až pro 29 osob v 8 pokojích a apartmánech. Úschovna jízdních kol v uzamykatelné kolárně. Využít můžete také venkovní posezení a gril, pro děti je na zahradě připraveno dětské hřiště. Možnost zajištění rodinných oslav i firemních akcí, pořádání skupinových ochutnávek vína (včetně dopravy do sklípku a zpět). Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.  

PENZION PODYJÍ ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny 2 pětilůžkové a 1 čtyřlůžkový apartmán s malou kuchyňskou linkou a s vlastním sociálním zařízením, 3 dvojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, 1 třílůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením a ubytování ve venkovské chalupě pro 6 osob.   Na každém pokoji je k dispozici lednice, mikrovlnná trouba, TV a bezdrátový internet.

Gastronomie

Součástí penzionu je hospůdka. Aktuální otevírací doba na dotaz.

Okolí pensionu a Havraníky

Penzion se nachází na hranici NP Podyjí, jediného národního parku na Moravě. Za návštěvu jistě stojí také nedaleké město Znojmo s mnoha památkami zapsanými na seznamu světového dědictví UNESCO či Vranov nad Dyjí. Celá oblast je vhodná pro cykloturistiku a turistiku.  

Rezervovat ubytování v PENZION PODYJÍ - Havraníky

Nejbližší ubytování v Havraníkách a okolí

Ubytování Havraníky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah