PENZION ALMA, ZNOJMO-POPICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion a farma (chov oveček) v krásné lokalitě Národního parku Podyjí, v obci uprostřed vinic a vinných sklepů v těsné blízkosti královského města Znojma. Parkování v uzavřeném areálu, cyklostezka 100m od penzionu.

Poloha penzionu - okraj obce, 2km od okraje Znojma. Kapacita celkem 8 pokojů, 17 lůžek, 3 přistýlky. Cyklisté vítáni, cyklostezky v těsné blízkosti penzionu.

PENZION ALMA, ZNOJMO-POPICE ubytování v pensionu

Budova č. 1: Dva dvoulůžkové pokoje tvoří rodinný apartmán se společnou koupelnou a WC, jeden dvoulůžkový a jeden třílůžkový pokoj mají vlastní koupelnu a WC, TV a ledničku. V objektu WiFi internet.

Budova č. 2: Tři dvoulůžkové pokoje (jeden s možností přistýlky) a jeden třílžkový pokoj, všechny pokoje mají vlastní koupelnu a WC, TV a ledničku. V objektu WiFi internet.

V každé budově k dispozici kuchyňka, v budově 2 velká společenská místnost s terasou, sauna a fitness.

Každá budova má své vlastní parkoviště, k dispozici je úschovna kol.

Okolí pensionu a Znojmo

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal, se kterým vytváří přeshraniční bilaterální chráněné území. Národní park Podyjí se vyznačuje mimořádnými scenériemi, tvořenými pestrou mozaikou skalních amfiteátrů a srázných stěn, meandry, rozsáhlými suťovými poli a těžko prostupnými stržemi, ale i nivními loukami podél Dyje a prosluněnými lesostepmi s pestrými koberci teplomilných rostlin. Pro území je charakteristická mimořádná rozmanitost vyskytujících se živočišných a rostlinných druhů a jejich vysoká koncentrace na relativně malé ploše. Významná druhová pestrost rostlin a živočichů je podmíněná polohou chráněného území na rozhraní dvou biogeografických soustav.

Rezervovat ubytování v PENZION ALMA, ZNOJMO-POPICE

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah