PENZION POPICE - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinařský penzion na cyklostezkách Národního Parku Podyjí. Náš rodinný penzion se nachází na samém okraji Národního Parku podyjí v jedné z mnoha vinařských obcí okresu.

Pokoje jsou vybaveny TV, koupelnou, všichni hosté mají k dispozici povlečení, osušku, ručník. Využít mohou vybavenou kuchyňku s možností posezení, krytou pergolu s grilem, sklípek s posezením a možností zatopení, samoobslužná vinotéka. Samozřejmostí je úschovna a půjčovna kol. Děti se mohou zabavit na dětském hřišti s pískovištěm.

Nabídnout můžeme řízenou degustaci našich vín, která vyrábíme pod značkou VÍNO POPICE. Vyrábíme vína suchá (od 1 g zb. cukru) po přírodně sladká vína se zbytkovým cukrem 90 g. V nabídce máme samozřejmě i vína růžová a červená.

PENZION POPICE ubytování v pensionu

Objekt má dva dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový a jeden rodinný aoartmán, sestávající ze dvou samostatných pokojů o celkem pěti lůžkách, se společným vstupem a společnou koupelnou. Každý pokoj je vybaven TV, koupelnou (sprcha, WC), při příjezdu má každý host ručník, osušku, povlečení toaletní papír. Při pobytu min 5 nocí host obdrží jednu láhev vína vlastní produkce.

Recepce

Na zavolání.

Gastronomie

Víno, ochutnávky, snídaně, možnost přípravy občerstvení k degustaci v libovolném rozsahu.

Okolí pensionu a Znojmo

Penzion leží v obci Popice, která není tranzitní, což znamená minimální provoz. Před penzionem je parkoviště a zastávka autobusu MHD. Do centra města Znojma je od našeho penzionu cca 1 hodina pěšky.

Okolí penzionu je protkáno sítí cyklostezek, z nichž si vybere každý - náročné terény pro horská kola v NP i mírné zvlněné terény v ČR i Rakousku. Po cestě můžete navštívit ochutnávkové stánky či provozy jednotlivých vinařů u nás i v sousedním Rakousku.

Park vybízí mmj. i k pěším tůrám, je vyhledávanou lokalitou botaniků i ornitologů.

Rezervovat ubytování v PENZION POPICE - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah