SLUNEČNÍ MLÝN - Lužná

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Sluneční Mlýn se nachází v obci Lužná v chráněné krajinné oblasti Beskydy.
Sluneční Mlýn je občanský klub, který mimo jiné nabízí i ubytování. Vhodné pro milovníky přírodního a starého stylu bez moderních technologií.
Jedná se o velký apartmám 74m2 studiového typu s 1 ložnicí pro 2 osoby a přistýlkou pro další 2 osoby. Je zde plně vybavená kuchyň, 2× WC, koupelna, k dispozici venku saunový domek s přírodní finskou saunou.
Pozor: V chladném období vytápění pouze krbovými kamny napojenými na radiátory, není zde plynové ani elektrické vytápění. V době nepřítomnosti hostů tedy majitel chodí topit do apartmánu.
Kdo chce tedy romantiku s ohněm a bez moderních technologií... , nalezne zde klid a pohodu venkova.

Hostům je k dispozici samostatná část domu s vlastním vchodem, plně vybavená kuchyň, zahrada, sauna, krb. Příjezd až k domu. Wi-fi není k dispozici.
Apartmán má jednu ložnici, je to velké studio, něco jako plně vybavená garsonka. V okolí je krásná příroda, Pulčínské skály, Čertovy skály, Lačnovské skály, dům je v těsné blízkosti dlouhé cykloztezky.

SLUNEČNÍ MLÝN ubytování v apartmánu

Jedná se o velký apartmám studiového typu s 1 ložnicí pro 2 osoby na sklopné manželské posteli, přistýlkou na pohodlné rozkládací pohovce pro 2 osoby, plně vybavenou kuchyní, koupelnou, 2× WC.
Na vysokém dřevěném stropu je zavěšena hamaka na relax a pohoupání.

Recepce

dle telefonické domluvy s hostem. ​

Rezervovat ubytování v SLUNEČNÍ MLÝN - Lužná

Nejbližší ubytování Lužná a okolí

Ubytování Lužná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah