PENZION ČERTOVY SKÁLY - Horní Lideč

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Čertovy skály Lidečko poskytuje příjemné a klidné ubytování v srdci Valašska s výhledem na okolní krajinu v nových nadstandardně vybavených pokojích. Velikost penzionu poskytuje zázemí hodné hotelovému komplexu, ovšem zachovává si benefity malého rodinného prostředí.

Penzion Čertovy skály  Lidečko poskytuje příjemné a klidné ubytování v srdci Valašska s výhledem na okolní krajinu v nových nadstandardně vybavených pokojích. Velikost penzionu poskytuje zázemí hodné hotelovému komplexu, ovšem zachovává si benefity malého rodinného prostředí. Pro uložení kol, lyží nebo kočárků můžete využít místnost v přízemí našeho penzionu. V případě nutnosti zajištění servisu nebo opravy kol se obraťte na náš personál, dají Vám kontakt i doporučení, na koho se v našem okolí obrátit. Rodiny s dětmi jsou u nás vítány. Za poplatek je k dispozici zapůjčení cestovní postýlky. V restauraci jsou k dispozici jídelní stoličky a na toaletách přebalovací pult. Pokud potřebujete zajistit ohřev příkrmu po Vaše nejmenší, obraťte se na personál, rádi pomůžou. V ceně ubytování je i snídaně. V případě zájmu umíme zajistit polopenzi i plnou penzi. Bezbariérový přístup je zajištěn ze zadní části budovy. Budeme rádi, když nás o vašich speciálních potřebách budete informovat předem prostřednictvím emailu nebo telefonu. Pro naše hosty je k dispozici klubová místnost, kterou můžete využívat ke vzájemnému setkávání. Pro děti je připraven hrací koutek a deskové hry, pro maminky pohodlné křeslo k přečtení knihy a tatínkům umíme udělat radost dobrou štamprlí slivovice.

PENZION ČERTOVY SKÁLY ubytování v hotelu

Koupelna s WC, TV, Ručníkový servis, Wifi, Hotelová kosmetika a doplňky, Uložení cenností = na recepci, V případě wellness pobytu = župan, přezůvky a prostěradlo Fén, žehlička = na vyžádání na recepci, Minibar, Kolárna/lyžárna, Klimatizace, Klubová místnost s dětským koutkem

Rezervovat ubytování v PENZION ČERTOVY SKÁLY - Horní Lideč

Nejbližší ubytování Horní Lideč a okolí

Ubytování Horní Lideč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah