APARTMÁNY ROSENBERG - Rožmberk nad Vltavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Rosenberg se nacházejí v Rožmberku nad Vltavou v Jihočeském kraji.

Nově zekonstruované apartmány Rosenberg se nacházejí v soukromém domě na okraji historického města Rožmberk nad Vltavou. Dva apartmány se samostatnými vchody mají celkovou kapacitu 12 osob a jsou ideální pro páry, skupiny přátel či rodiny s dětmi. Dům se nachází v malebném ohybu řeky Vltavy, 5 min. chůze od hradu Rožmberk, ale zároveň dostatečně daleko od ostatní zástavby, návštěvníci tak mají soukromí i klid. Rožmberk nad Vlt. je ideálním výchozím bodem pro poznávání Lipenska, Českokrumlovska i Šumavy. Jen 17 km od města se nachází Lipno n. Vltavou, prázdninový resort plný aktivit a zábavy během letní i zimní dovolené. V okolí se dále nachází řada významných historických i přírodních památek, vč. města Český Krumlov a klášterů Vyšší Brod a Zlatá Koruna.
Nabízíme Vám dva designově odlišné, komfortně a plně vybavené Apartmány Rosenberg s celkovou kapacitou 5 – 12 osob se samostatnými vchody. Naleznete zde kvalitní zázemí, centrální topení a krbová kamna, moderní zařízení s plně vybavenou kuchyňskou linkou, úschovna kol a lyží, čisté prostředí, Wi-Fi připojení k internetu, vlastní parkování s kamerovým systémem. A balzámem na duši Vám bude posezení na letní terásce s výhledem na tekoucí řeku Vltavu se zahradním nábytkem, malým grilem a ohništěm.

APARTMÁNY ROSENBERG ubytování v apartmánu

Apartmány nabízejí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Tento prázdninový dům má balkon, výhled na řeku, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyni s lednicí a mikrovlnnou troubou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem, varnou desku a rychlovarnou konvici. K zázemí dále patří zahrada s grilem. Ubytování leží 26 km od Českého Krumlova a 20 km od Bad Leonfeldenu, v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice i lyžování.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ROSENBERG - Rožmberk nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Rožmberku nad Vltavou a okolí

Ubytování Rožmberk nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah