CHALUPA JENÍN - Dolní Dvořiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Nabízíme ubytovíní v objektu nacházícím se na polosamotě v opuštěné obci Jenín. Na rozloze 1, 5ha se nalézá areál s možností relaxace, aktivního odpočinku, sportu, rybolovu a zábavy.

V přízemí Chalupy Jenín je apartmán se samostatným vchodem, z druhé strany chalupy je vchod do dalšího pokoje s vlastním sociálním zařízením a 5-ti lůžky. V druhém podlaží bydlí majitel, který v areálu chová ovce, kozy, králíky a ryby. K dispozici jsou návštěvníkům také dvě chatky, každá pro 4 osoby. Zatravněný prostor nabízí možnost stanování.

CHALUPA JENÍN ubytování v chalupě

APARTMÁN – 1 ložnice, 1 pokoj s kuchyňským koutem, sociální zařízení - 5 lůžek

POKOJ – 1 ložnice, 1 pokoj se seciálním zařízením - 5 lůžek

2 CHATY – pouze na léto, sociální zařízení společné - 4 + 4 lůžka

Gastronomie

Snídaně, obědy, večeře jsme schopni zajistit domácí stravou hlavně z našich vlastních produktů. Možnost stravování v restauraci 2000m.

Okolí chalupy a Dolní Dvořiště

Jenín se nachází 625 metrů nad mořem v předhůří Šumavy blízko rakouských hranic, což umožňuje četné návštěvy sousedního státu - ať už za alpským lyžováním či výlety za rakouskou turistikou – s levným ubytováním u nás. Také na české straně hranic se nabízí spousta turistických a cykloturistických tras – Lipenské jezero, Vltava, „Po stopách koněspřežky“; historické památky - Rožmberk nad Vltavou 4km, Český Krumlov 29km, Vyšší Brod 9km a další.

Rezervovat ubytování v CHALUPA JENÍN - Dolní Dvořiště

Nejbližší ubytování v Dolním Dvořišti a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah