HOTEL U MARTINA - Rožmberk nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš Hotel u Martina se nacházína na Jihu Čech v Rožmberku nad Vltavou mezi Českým Krumlovem a Lipenskou vodní nádrží. V blízkosti dvou hraničních přechodů do Rakouska, vhodný jako zájezdní hotel a restaurace – parkoviště pro autobusy u hotelu. Náš hotel se stává ze tří budov. Kapacita hotelu je 67 lůžek ve 25 pokojích.

Nabízíme Vám pohodlné a cenově dostupné ubytování v nově zrekonstruované historické budově ze 13tého století v příjemném prostředí turisticky zajímavé historické obce Rožmberk nad Vltavou. HotelNajdete nás přímo v centru obce současně však na břehu Vltavy. Při posezení na letní terase s obsluhou se můžete kochat nejen krásou jižních Čech, ale také výhledem na hrad Rožmberk Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. V zimním období a chladnějších dnech roku jsou pokoje vytápěny ústředním topením. Pokoje jsou stylově avšak velmi komfortně vybaveny. V případě potřeby jsme schopni se postarat o ubytování celého autobusu (zájezdy). Našim ubytovaným nabízíme též možnost využití kompletního servisu-praní osobního prádla, přístup k internetu. Mimo ubytování a gastronomického servisu jsme schopni zajistit i následující doplňkové služby - sauna, infrasauna, whirpool, pronájem lodi a raftů, pronájem konferenční místnosti vybavené dataprojektorem a barem – cena dohodou - pronájem nočního baru Kocábka – cena dohodou bar Kocábka reprodukovaná hudba míchané nápoje svatební hostiny konferenční prostory s videoprojektorem a připojením na internet projekce sportovních přenosů! ! ! ! ! ! ! ! Noční bar: 20:00 - 02:00 Zařízení hotelu: Restaurace u Martina– nekuřácká - stylový interiér a velká letní terasa Bar-Rastaurant Kocábka– originální letní terasa v designu paluby lodě, která se nachází přímo pod hradem Noční bar– s reprodukovanou hudbou a dataprojektorem, který je vhodný na oslavy pro uzavřenou společnost, svatby, sportovní přenosy, prezentace, školení Welnes studio – s vířivou vanou a saunou, Půjčovna lodí

HOTEL U MARTINA ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. Pokoje v budově Kocábky barevným televizorem s dálkovým ovládáním. V zimním období a chladnějších dnech roku jsou pokoje vytápěny ústředním topením. Pokoje jsou stylově avšak velmi komfortně vybaveny. V případě potřeby jsme schopni se postarat o ubytování celého autobusu (zájezdy)

Recepce

Recepce je otevřena od 8:00 do 22:00. V pátek a v neděli až do 23:00

Gastronomie

Restaurace U Martina

Na letní terase s obsluhou se budete moci při posezení kochat nádherným výhledem na krásnou jihočeskou krajinu a na hrad Rožmberk.

Našim hostům po celý rok nabízíme jedinečnou možnost poznat poctivou kuchyni jižní Šumavy

a regionální produkty, staročeskou kuchyni a pestrou nabídku specialit stejně, jako kvalitní ubytování s dlouholetou tradicí v chráněné kulturní památce bývalé rožmberské konírny.

BaRestaurant Kocábka

Nabízí restauraci zařízenou ve stylu pirátské lodi s širokým výběrem rumů, alko i nealkoholických nápojů, míchaných drinků, vína Znovín a dobrého Plzeňského Prazdroje nebo Kozla.

Převažuje zde převážně klasická a staročeská kuchyně.

Kocábka a její terasa u Vltavy, ležící pod hradem Rožmberk je vyhlášená grilovačkami které zde probíhají, a to převážně pro skupiny, firemní akce, oslavy a svatby.

Okolí hotelu a Rožmberk nad Vltavou

Najde zde zalíbení většina hostů a naše nabídky okoření využití jejich volného času. Hrad Rožmberk (z hotelu krásný výhled na hrad, kde se konají překrásné noční prohlídky s bílou paní, různé konzerty a kulturní vyžití) Vodáctví– možnost sjíždení řeky rafty, kanoi -možnost zapůjčení přímo v hotelu Kempování – Kemp u Nojdy – též zajištujem veškerý servis i objednávky, Pěší turistika– hojná možnost výletů, Cykloturistika– náš hotel je veden v nově vydaném cykloprůvodci Jižních čech úschovna kol v hotelu, Kostel Panny Marie – na náměstí cenná gotická stavba – každou neděli od 10:00 mše, Rybaření– přímo u Hotelu vede tok Vltavy, vhodný pro rybaření, Myslivost– každý rok se zde konají hostiny pro myslivce, možnost lovu zvěře, Dva hraniční přechodyv blízkosti – náš hotel vhodný na přespání při cestě za nákupy a rekreací, Lyžování– v zimě – 15 km od sjezdovky

Rezervovat ubytování v HOTEL U MARTINA - Rožmberk nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Rožmberku nad Vltavou a okolí

Ubytování Rožmberk nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah