APARTMÁNY POD ČÁPY - Nasavrky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány Pod Čápy nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování ve vybavených apartmánech v obci  Nasavrky.

​Apartmány Pod Čápy  nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování ve vybavených apartmánech v obci  Nasavrky. Hosté se zde mohou ubytovat ve čtyřech apartmánech s kapacitou až 6 osob. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.  

APARTMÁNY POD ČÁPY ubytování v apartmánu

​Apartmán č. 1Apartmán je veliký cca 60 m2 pro max. 5 osob. Apartmán s nachází v přízemí budovy a má balkónové dveře, kterými vyjdete z kuchyně přímo na zahradu. V apartmánu se nachází koupelna s WC a sprchovým koutem, chodba, komora, jedna ložnice a obývací pokoj spojený s kuchyní. V ložnici, se nachází manželská postel s palandou, šatní skříň a prádelník. Obývací pokoj je vybaven televizí s připojením na internet, skříňkou pod televizi, komodou, stojanem na šaty, dvěma křesly a rozkládací pohovkou o velikosti 2×80 cm s matrací vysokou 15 cm pro pohodlné spaní. Kuchyňská linka je plně vybavena, součástí je i trouba se sklokeramickou deskou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, tyčový mixér, toustovač s vaflovačem a grilem. V kuchyni jsou umístěna krbová kamna, ve kterých si je možné zatopit. Lůžkoviny, ručníky a mycí prostředky na nádobí jsou součástí vybavení.
Apartmán č. 2Apartmán je veliký cca 60 m2 pro max. 4 osoby. Apartmán s nachází v přízemí budovy. V apartmánu se nachází koupelna s WC a sprchovým koutem, chodba, komora, jedna ložnice a obývací pokoj spojený s kuchyní. V ložnici, se nachází manželská postel, šatní skříň a prádelník. Obývací pokoj je vybaven televizí s připojením na internet, skříňkou pod televizi, komodou, stojanem na šaty, dvěma křesly a rozkládací pohovkou o velikosti 2×80 cm s matrací vysokou 15 cm pro pohodlné spaní. Kuchyňská linka je plně vybavena, součástí je i trouba se sklokeramickou deskou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, tyčový mixér, toustovač s vaflovačem a grilem. V kuchyni jsou umístěna krbová kamna, ve kterých si je možné zatopit. Lůžkoviny, ručníky a mycí prostředky na nádobí jsou součástí vybavení.
Apartmán č. 3 a 4Apartmán je veliký cca 70 m2 pro max. 6 osob. V apartmánu se nachází koupelna s WC a sprchovým koutem, chodba, jedna ložnice a obývací pokoj spojený s kuchyní. V ložnici, se nachází manželská postel a police pro uložení oblečení. Obývací pokoj je vybaven televizí s připojením na internet, skříňkou pod televizi, stojanem na šaty, dvěma křesly a rozkládací pohovkou o velikosti 2×80 cm s matrací vysokou 15 cm pro pohodlné spaní. Další dvě lůžka se nacházejí v půdním prostoru se skvělým výhledem na čapí hnízdo. Přístup do půdního prostoru je po mlynářských schodech. Kuchyňská linka je plně vybavena, součástí linky je i horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, tyčový mixér, toustovač s vaflovačem a grilem. V kuchyni jsou umístěna krbová kamna, ve kterých si je možné zatopit. Lůžkoviny, ručníky a mycí prostředky na nádobí jsou součástí vybavení.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD ČÁPY - Nasavrky

Nejbližší ubytování v Nasavrkách a okolí

Ubytování Nasavrky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah