PENZION LIPINA - Slatiňany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion Lipina se nachází ve Východních Čechách na úpatí Železných hor v obci Mladoňovice. Přijeďte prožít krásnou a klidnou dovolenou či víkend do místa obklopeného lesy, lípami … jednoduše skvostnou přírodou!

Penzion Lipina je zaměřený především na agroturistiku, jelikož je situován v bezprostřední blízkosti rodinné Farmy Lipina. Můžete nahlédnout do chodu této farmy, a poznat tak do té doby pro Vás některá tajemství.

Rodinný Penzion Lipina se nachází ve stejnojmenné části obce Lipina, vzdálené 10 km od Chrudimi a 9 km od Sečské přehrady.

Rekonstrukcí zemědělské usedlosti vznikly čtyři apartmány – tři se společným vchodem, jeden s vchodem samostatným. Tím je umožněno trávit zde společnou dovolenou s přáteli, širší rodinou nebo se známými.

PENZION LIPINA ubytování v pensionu

Nabízíme Vám ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v blízkosti rodinné Farmy Lipina. Ubytování je možné ve 4 apartmánech s kapacitou až 20 lůžek. Parkování zajištěno.

Každý apartmán má vlastní plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V celém penzionu je možnost připojení k internetu pomocí Wi-Fi. V případě zájmu je možné přidat do apartmánu dětskou postýlku.

Gastronomie

Každý apartmán je vybaven vlastní, plně zařízenou kuchyňskou linkou s varnou deskou, troubou a lednicí. Kromě vlastní přípravy jídel je po domluvě možné využít ke snídani či večeři Multifunkční místnost v areálu Farmy Lipina. Objednání čerstvého pečiva či koláčků ke snídani není problém.

Při večerním posezení u kvalitního vína či piva Vám můžeme nabídnout Čerstvý lipinský sýr vyrobený z našeho mléka.

Okolí pensionu a Slatiňany

Stolní tenis - V areálu penzionu se nachází místnost s mobilním, pingpongovým stolem, který je možno za pěkného dne přesunout ven.
Půjčovna kol - Svoji dovolenou můžete zpestřit cyklistickým výletem po rozsáhlé síti cyklistických stezek s nádhernými přírodními scenériemi, která se nachází necelé 2 kilometry od penzionu. K vypůjčení nabízíme 2 pánská kola, 2 unisexová horská kola a dvě dětská kola.
Multifunkční hřiště - Po dobu vašeho pobytu můžete využít multifunkční hřiště s čarami pro volejbal, badminton a streetball. Samozřejmě můžete hřiště využít i k jiným hrám.

Rezervovat ubytování v PENZION LIPINA - Slatiňany

Nejbližší ubytování v Slatiňanech a okolí

Ubytování Slatiňany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah