UBYTOVNA U LÍPY - Nasavrky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Město provozuje příjemné a pohodlné ubytování v apartmánech U Lípy přímo v objektu městského úřadu v Nasavrkách. Pro návštěvníky je připraveno šest útulných samostatných apartmánů pár kroků od centra města.

Domácí zvíře není v objektu povoleno a platí zákaz kouření ve všech prostorách turistické ubytovny. Parkování: v prostranství před budovou městského úřadu.

UBYTOVNA U LÍPY ubytování v apartmánu

Pokoje jsou 2-4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňku a společnou jídelnu. Na každém pokoji je televize. Celková kapacita ubytovny včetně přistýlek je 24 lůžek.

Gastronomie

Snídaně během pobytu lze sjednat naším prostřednictvím v Restauraci pod Lipou, která je přímo v objektu v přízemí. Cena snídaně je 80 Kč za osobu. Pro větší skupiny ubytovaných je snídaně formou rautu.

Okolí apartmánu a Nasavrky

Nasavrky a okolí poskytují výborné podmínky pro pěší turistiku, cykloturistiku, rybaření a houbaření. V zimě turisty lákají nádherné terény pro vyjížďky na běžkách a lyžařský kotvový vlek. Vede tudy vlastivědná stezka „Krajem Chrudimky“ a „Keltská stezka Železnými horami“. Jako tip na celodenní výlet lze doporučit – Skanzen Veselý Kopec – 12km, zámek a hippologické muzeum ve Slatiňanech – 10km, Loutkařské muzeum v Chrudimi – 15km, přehrada v Seči – 15km, pietní místo Ležáky – 6km. Na zámku v Nasavrkách je vybudovaná stálá expozice "Po stopách Keltů", která dokumentuje minulost tohoto regionu.

Rezervovat ubytování v UBYTOVNA U LÍPY - Nasavrky

Nejbližší ubytování v Nasavrkách a okolí

Ubytování Nasavrky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah