SKI WAKE RESORT - Těrlicko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nový hotel v překrásném prostředí Těrlické přehrady, který nabízí luxusní ubytování, skvělou restauraci a spoustu sportovních a volnočasových aktivit. ​

Ski& Wake Resort se nachází v prostředí Těrlické přehrady s malebným výhledem na pohoří Beskydy.   Ski& Wake Resort je vhodným místem pro rodinné rekreace, sportovní a firemní akce, svatby a večírky.  

Hostům je zde k dispozici restaurace, letní terasa, zahrádka doplněná odpočinkovou zónou. V našem areálu se nachází také vlek pro vodní lyžování – Ski& Wake park Těrlicko.

SKI WAKE RESORT ubytování v pensionu

Ski& Wake Resort nabízí deset dvoulůžkových pokojů s celkovou kapacitou 20 lůžek. Sociální zařízení, klimatizací, TV na pokojích, WIFI dostupné ZDARMA. ​

Recepce

Recepce je otevřená denně od 8:00 do 22:00

Gastronomie

Chcete-li ochutnat výbornou moderní gastronomii, tak je Ski& Wake Resort právě ten pravý pro Váš oběd, rodinnou oslavu, firemní seminář či svatbu.

Okolí pensionu a Těrlicko

Těrlická přehrada je oblíbeným místem ke koupání, rybaření, provozování vodních sportů a turistiky. Přímo kolem Těrlické přehrady prochází cyklotrasa euroregionu Těšínské Slezsko, které měří 220 km. Nejblíže z větších měst je 4 km vzdálený Havířov.

Během provozování vodních sportů na hladině Těrlické přehrady lze pozorovat nejbližší Beskydský vrcholek Prašivou (843m). K úpatí této nepříliš vysoké, ale turisticky velmi zajímavé hory, je možno podnikat i nenáročné cyklistické tůry.

Rezervovat ubytování v SKI WAKE RESORT - Těrlicko

Nejbližší ubytování v Těrlicku a okolí

Ubytování Těrlicko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah