PENZION TAREM - Těrlicko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Srdečně Vás zveme k návštěvě rodinného Penzionu Tarem, který se nachází v Těrlicku, v těsné blízkosti Těrlické přehrady. Penzion a jeho okolí nabízí širokou možnost vyžití v letních i zimních měsících. Ubytovat se můžete v 12-ti dvou, tří i čtyř lůžkových pokojích (s možností přistýlek) s celkovou kapacitou 36 lůžek. Většina pokojů má svou terasu nebo předzahrádku.

PENZION TAREM ubytování v pensionu

Penzion Tarem Vám nabízí ubytování v příjemně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 36 pevných lůžek s možností přistýlek. Ubytovat se můžete v přízemí, či v prvním patře penzionu. Naleznete zde i pokoje s bezbariérovým přístpem. Recepce je k dispozici v nepřetržitém provozu. Pokoje vysáváme vysavačem Kobold 136 značky VORVERK, tento vysavač je označen Certifikační značkou TÜV – „ Způsobilý pro alergiky. “ Několikaměsíčním testováním vysavače Kobold 136 s elektrickým kartáčem bylo potvrzeno, že emisní hodnoty zůstávají pod limitem všech dnes známých medicínsko-alergenních přípustných hodnot.

Okolí pensionu a Těrlicko

Okolí těrlické vodní nádrže je obklopeno členitou a malebnou Těšínskou pahorkatinou, která návštěvníkům poskytuje turisticky vděčné trasy s mírně zvlněným terénem a s pěknými rozhledy do krajiny. Z Těrlicka je možno putovat po značkách k blízkým Beskydám nebo navštívit nedaleké rekreační středisko Žermanickou přehradu. Mezi nejvýznamnější místní centrum turistického ruchu patří rekreační prostor Těrlické vodní nádrže, která byla uvedena do provozu na řece Stonávce v roce 1962 jako zásobárna užitkové vody na Karvinsku. Přehrada se stala střediskem rozsáhlé vodní rekreace a cestovního ruchu.

Rezervovat ubytování v PENZION TAREM - Těrlicko

Nejbližší ubytování v Těrlicku a okolí

Ubytování Těrlicko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah