PENZION URBAN - Havířov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Urban se nachází 2km od centra města Havířova. Nabízí místo pro klidnou dovolenou, se spoustou možností vyžití, které nabízí jak samotný Havířov tak i nedaleké okolí.

Objekt leží v klidné vilové čtvrti, zastávka MHD+vlak v dosahu 300m, na Těrlickou přehradu cca 5km, a Žermanickou přehradu cca 7km. Do měst jako je Ostrava, Karviná, Český Těšín, Frýdek Místek je vše do 17km.

Nekuřácký penzion má celkem 3 nové nadstandardně vybavené pokoje a zahradu s dětským hřištěm. Po celém penzionu je bezplatné WiFi připojení k internetu.

Pro hosty máme možnost parkování v uzamčeném dvoře.

PENZION URBAN ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, jeden apartmán s vířivou vanou, ostatní sprchovací kout. Ve všech pokojích TV, Wifi-zdarma, kvalitní postele s lamelovými rošty a s kvalitní matrací.

Gastronomie

Penzion URBAN nabízí po dohodě snídani v restaurci v přízemi.

O restauraci

Historie hospody Urban sahá až do předminulého století. Stavbu domu a hospody zrealizovala rodina Urbanů někdy v roce 1896. Rodina Urbanů v tomto domě bydlela a v přízemí domu provozovala hostinskou činnost. Jak už to někdy u starých budov bývá, podařila se nalézt na půdě domu kopie koncesní listiny z roku 1921 na provozování hostinské činnosti.

Rezervovat ubytování v PENZION URBAN - Havířov

Nejbližší ubytování v Havířově a okolí

Ubytování Havířov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah