ŠVECOVA KOLEJ - Jindřichův Hradec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

​Švecova kolej nabízí svým hostům výhodné ubytování v těsné blízkosti centra Jindřichova Hradce.

Švecova kolej využívaná v akademickém roce hlavně pro ubytování studentů Fakulty managentu v Jindřichově Hradci nabízí v letních měsícíh ubytování pro hotelové hosty, zájezdy, kurzy a další širokou veřejnost.   Hosté se zde mohou ubytovat v pokojích s kapacitou 2 - 4 osob. Bezdrátové připojení k internetu je v celé budově zdarma, hosté mohou využívat velké zahrady a rozlehlého parku v sousedství. Centrum města je vzdálené pouze pár minut pěšky, parkování je možné u objektu zdarma a budova dále nabízí bezpečnou úschovu jízdních kol. Po domluvě je možné domluvit stravování formou snídaně, polopenze v menze, která je součástí budovy.

ŠVECOVA KOLEJ ubytování

Pokoje mají vlastní sociální zařízení anebo je společné pro dva pokoje, vize, nabídka a všechny jsou vybavené lednicí. Samozřejmostí je připojení k internetu prostřednictvím WiFi. Na každém z pater je společná kuchyňka, nádobí je možné si zapůjčit na recepci.

Recepce

Nepřetržitý

Gastronomie

Možnost stravování v menze v budově po předchozí domluvě.  

Okolí chalupy a Jindřichův Hradec

Budova se nachází v blízkosti centra Jindřichova Hradce, Panská ulice je necelých pět minut pěšky vzdálená. V sousedství zahrady se nachází rozsáhlý park Mertovy sady, kde je například možné vyzkouše disc golf. Rybník Vajgar je vzdálený zhruba 15 minut pěšky. Dále se v okolí nachází množství restaurací a obchodů.

Rezervovat ubytování v ŠVECOVA KOLEJ - Jindřichův Hradec

Nejbližší ubytování v Jindřichově Hradci a okolí

Ubytování Jindřichův Hradec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah