PENZION POD ZÁMKEM - Jindřichův Hradec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion pod zámkem se nachází v centru historické části města Jindřichův Hradec, v jednom z nejkrásnějších míst v České republice, přímo nad řekou Nežárkou, s nejkrásnějším výhledem na jindřichohradecký zámek, který se nachází v bezprostřední blízkosti - na druhém břehu řeky. Nádherné, romantické pokoje, s výhledem na řeku a zámek, tomu se říká bydlení! Perfektní poloha 200m od centra a přitom v klidné zóně, bez nežádoucího hluku městského centra. Fantazie…Nabízíme ubytování v 13-ti dvoulůžkových pokojích, některé pokoje disponují možností přistýlky pro 2osoby. Celková kapcita až 30osob. Penzion Pod Zámkem Vám nabízí kompletní zajištění a organizaci svatby a svatebních hostin na klíč v romantických Jížních Čechách. Připravíme pro Vás firemní akce, firemní večírky, školení, teambuildingy, rauty, oslavy a promoce. Na své si přijdou i příznivci aktivní dovolené v podobě cykloturistiky, poznávání historických památek v oblasti Jižních Čech jako je Státní hrad a zámek v Jindřichově Hradci, Červená Lhota, Hrad a zámek Stráž nad Nežárkou, hrad Landštejn, zámek Hluboká, Třeboň a Telč.

Historie domu sahá až do 16. století a představuje výjimečný soulad historie se současností.
Je zde zachováno mnoho původních prvků, vstupní kamenný portál se stuhou a zaoblenými rohy, klenuté stropy, původní trámy, v severní zdi domu /dnešní restaurant Apetit/se nachází zbytky pozdně gotického ostění, zazděné okenní otvory a výklenky. Do patra vede původní kamenné schodiště a dominantou celého domu je monumentální mansardová střecha…Nádherné, romantické pokoje, s výhledem na řeku a zámek, tomu se říká bydlení! Perfektní poloha 200m od centra a přitom v klidné zóně, bez nežádoucího hluku městského centra. Fantazie…Nabízíme ubytování v 13-ti dvoulůžkových pokojích, některé pokoje disponují možností přistýlky pro 2osoby. Celková kapcita až 30osob. Penzion Pod Zámkem Vám nabízí kompletní zajištění a organizaci svatby a svatebních hostin na klíč v romantických Jížních Čechách. Připravíme pro Vás firemní akce, firemní večírky, školení, teambuildingy, rauty, oslavy a promoce. Klenotem celého podniku je nádherná letní terasa na břehu řeky Nežárky s nejkrásnějším výhledem na zámek v celém Jindřichově Hradci.

PENZION POD ZÁMKEM ubytování v pensionu

Penzion pod zámkem nabízí ubytování v 13-ti dvoulůžkových pokojích, některé pokoje disponují možností přistýlky až pro dvě osoby. Nádherné, romantické pokoje, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a zámek.
Všechny pokoje jsou vybaveny televizí – digitální vysílání, telefonem, internetem - WiFi, koupelnou a WC. Pokoje č. 1 - 8 vám navíc poskytnou také výhody minibaru a room service. Hosté penzionu mají k dispozici také uzavřené hotelové parkoviště a úschovnu kol /zdarma/, rádi Vám také zapůjčíme dětské postýlky a vysoučeš vlasů, zarezervujeme vstupenky na kulturní akce.
V případě příjemného počasí je ideální volbou možnost využít pro snídani hotelovou terasu s výhledem na řeku a panorama jidřichohradeckého zámku. Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu.
Penzion Pod Zámkem je Vaší skvělou volbou, jak prožít nádhernou dovolenou, či jen víkend v krásných Jižních Čechách, v Jindřichově Hradci.

Recepce

Čas příjezdu: od 14 do 22hod

Čas odjezdu: do 11hod

Gastronomie

Přímo v penzionu naleznete útulnou kavárnu, luxusní restauraci se skvělou gastronomií i letní zahradu... ... doménou Café Journal je široká nabídka sladkých a slaných palačinek, dezertů, luxusní zmrzliny Carte D´OR, horké čokolády, koktejlů, dobrého vína a samozdřejmě pravé italské espresso Tonino Lamborghini.
Samozdřejmostí je pro hosty Café Journal volné připojení k internetu pomocí sítě WiFi. Již při vstupu do našeho restaurantu na Vás dýchne příjemná a působivá atmosféra podniku. Skvělé prostředí, výborná vína, příjemná obsluha a především vynikající kuchyně potěší každého, i velmi náročného hosta. Vynikající kolektiv naší kuchyně, který disponuje opravdovými profesionály v oboru gastronomie, pro Vás připravil nevšední speciality z celého světa a návštěva naší restaurace bude pro Vás opravdovým gurmánským zážitkem. V letních měsích si můžete naše speciality vychutnat na terase a kochat se výhledem na řeku Nežárku a jindřichohradecký zámek. Penzion Pod Zámkem Vám dále nabízí kompletní zajištění a organizaci svatby a svatebních hostin na klíč v romantických Jížních Čechách. Připravíme pro Vás firemní akce, firemní večírky, školení, teambuildingy, rauty, oslavy a promoce.

Okolí pensionu a Jindřichův Hradec

Penzion pod zámkem, který je situován v Jižních Čechách v Jindřichově Hradci umožňuje díky své poloze navštívit široké spektrum historických památek, nádherná místa s nedotčenou přírodou, rybníky, lesy. Můžete zde vychtnat jízdu parním vlakem jedinečnou úzkokolejnou tratí. V blízkém okolí penzionu se nachází Státní hrad a zámek v Jindřichově Hradci, Jindřichohradecká úzkokolejka, Jezuitská kolej s kostelem sv. Maří Magdaleny, městská vyhlídková věž, Kostel sv. Jana Křtitele, Sousoší Nejsvětější Trojice na náměstí Míru, Jindřichohradecké muzeum. Mezi další významné historické památky a zajímavosti v okolí Jindřichova Hradce patří zámek Červená Lhota, Hrad a zámek Stráž nad Nežárkou, hrad Landštejn, Městská památková rezervace Slavonice, zámek Hluboká, Třeboň, Státní zámek Chlum u Třeboně, Telč, přírodní park Česká kanada.
Jednou z možností, jak aktivně strávit dovolenou na Jindřichohradecku, je cykloturistika. Pro zájemce se zde nachází celá řada cyklotras a cyklostezek.

Rezervovat ubytování v PENZION POD ZÁMKEM - Jindřichův Hradec

Nejbližší ubytování v Jindřichově Hradci a okolí

Ubytování Jindřichův Hradec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah