PENZION A RESTAURACE U TKADLEN - Jindřichův Hradec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Tkadlen se nachází ve středověkých koželužských domech v romantickém prostředí podhradí jindřichohradeckého zámku na břehu řeky Nežárky.

Penzion u Tkadlen poskytuje ubytování v 1 až 4 lůžkových pokojích o celkové kapacitě 61 lůžek. Součástí nabídky je i mezinárodně rozšířený systém ubytování Youth Hosteling.

Nabízíme klidné zahradní posezení s možností grilování či rožnění selat apod. Jedná se tedy o jedinečné místo pro školení, kurzy či svatební a jiné hostiny.
Naši hosté mohou zdarma využívat parkoviště v uzavřeném areálu.
Pro rekreaci a sportovní vyžití je k dispozici půjčovna kol a lodiček. Milovníky umění a historie bude určitě zajímat možnost prohlídky gobelínových dílen.
Pro studenty vysokých škol nabízíme celoroční ubytování a je zde také sídlo ROTARY CLUBU Jindřichův Hradec.

PENZION A RESTAURACE U TKADLEN ubytování v pensionu

V pensionu je celkem 10 pokojů. Z toho jsou dva pokoje čtyřlůžkové, dva třílůžkový a šest dvoulůžkových. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. V hostelové části je celkem 14 lůžek a sociální zařízení je společné. V obou ubytovacích prostorech je pak možnost i přistýlky.

Recepce

Prosím o sdělení času příjezdu.

Gastronomie

V areálu našeho pensionu můžete využít restaurace s kapacitou cca 100 míst. Dále atrium u řeky s grily vhodné pro párty, koncerty, ale i svatební hostiny apod. Kapacita prostředí je 150 - 200 míst.

Okolí pensionu a Jindřichův Hradec

Pension je se nachází v přímé blízkosti jindřichohradeckého zámku a městského parku. Krom krás Jindřichova Hradce je ale možno v okolí navštívit například i zámek Červená Lhota.

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE U TKADLEN - Jindřichův Hradec

Nejbližší ubytování v Jindřichově Hradci a okolí

Ubytování Jindřichův Hradec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah