PENZION MĚŠŤAN - Jindřichův Hradec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Měšťan nabízí ubytování v centru Jindřichova Hradce, ve druhém patře historického domu v Panské ulici.

Máme šest dvoulůžkových pokojů s přistýlkou a 1 apartment pro 4 osoby, který je vhodný pro rodinu s dětmi.

Penzion má vlastní pokrytí signálem Wi-Fi pro připojení k internetu.

PENZION MĚŠŤAN ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v prostorných, moderně vybavených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, sprchovým koutem a televizí.

Dvojlůžkové pokoje jsou standardně vybaveny. V každém pokoji je televize, připojení na internet a sociální zařízení. V ceně je zahrnuta snídaně.

Apartment je standardně vybaven. Nachází se v něm kuchyňská linka, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, sporák a lednice. Je vhodný pro rodinu s dětmi. V ceně je zahrnuta snídaně.

Gastronomie

V přízemí penzionu se nachází restaurace Kozlovna. Je zde příjemné posezení i venkovní terasa. Vaří se zde hotová i minutková jídla.

Okolí pensionu a Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec má pěkné historické centrum, sevřené z jedné strany řekou Nežárkou a z druhé rybníkem Vajgarem. Mezi hlavní lákadla patří hrad a zámek, muzeum Jindřichohradecka s Krýzovými jesličkami, a dvě úzkorozchodné železnice, mířící do Nové Bystřice a Obrataně.

Rodinám s dětmi udělá radost jindřichohradecký aquapark se spoustou vodních atrakcí. Také se zde nachází Aqua show sv. Florián. Unikátní aqua show, která je druhá svého druhu v Evropě, je spuštěna každý den od 9:00 do 19:00 vždy v celou hodinu v obchodně-medicínském centru sv. Florián v Jindřichově Hradci. Kombinace světelných efektů, videoprojekce a obrazců za pomoci padající vody poskytuje nádhernou podívanou.

Rezervovat ubytování v PENZION MĚŠŤAN - Jindřichův Hradec

Nejbližší ubytování v Jindřichově Hradci a okolí

Ubytování Jindřichův Hradec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah