UBYTOVÁNÍ IMI - Mikulov

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování Imi se nachází v Mikulově.

​Ubytování Imi až pro 8 osob v podkroví rodinného domu ocení nejen milovníci moravského vína. Ubytovat se zde můžete celoročně, po dobu letních prázdnin se pronajímá podkroví pouze jako celek, v ostatních měsících lze pronajmout po pokojích. Parkování přímo u domu. Wifi v celém objektu zdarma.  

UBYTOVÁNÍ IMI ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny 3 pokoje - 2× třílůžkový a 1× dvoulůžkový s možností až dvou přistýlek. Ve dvou pokojích je TV, jeden pokoj má balkon. Společná kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí. Koupelna se sprchovým koutem, WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V blízkosti jsou jak obchody s potravinami, tak restaurace a kavárny.  

Okolí pensionu a Mikulov

Město zaujme všechny návštěvníky, kteří jsou sportovně založeni. V jeho okolí se nachází více než 1200 km cyklistických tras, které vedou nádhernou přírodou.   Cyklostezky vedou mimo jiné i do nedalekého Lednicko-valtického areálu, který byl jako celek zapsán na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Ve městě a jeho okolí se nachází řada míst, kde je možné koupání: Koupaliště Riviéra v Mikulově, lom Mariánský mlýn, Mlýnský rybník, rybník Šutrák, vodní nádrže Nové Mlýny a další.  

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ IMI - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah