MIKULOV INN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penziony Mikulov Inn s názvy Země, Venuše a Slunce se nacházejí v centru Mikulova, všechny tři max. 5 minut pěšky od mikulovského náměstí.

Hotel Země naleznete na adrese Vídeňská 258/16 (vchod z ul. Komenského), kde na Vás čeká 9 dvou a vícelůžkových pokojů s restaurací a barem v přízemí.

Apartmány Slunce, sídící v ul. Pavlovská 554/6 nabízí celkem 6 apartmánů vybavených kuchyňkou, vnitřním parkovištěm, to vše v klidné zástavbě rodinných domů.

Všechny kapacity mají wifi a klimatizaci.

MIKULOV INN ubytování v hotelu

Hotel Země (Vídeňská 258/16) zahrnuje 4 dvoulůžkové pokoje, 3 rodinné pokoje s kuchyňkou pro 4 osoby a 1 dvoupokojové apartmány s kuchyňkou pro 4 oosby.

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci a jsou umístěny v 1. patře penzionu.

V přízemí hotelu Země naleznete restauraci, kde se podávají snídaně, od 11.00 do 22.00 hod. je restaurace k dispozici pro obědy, večeře či jen posezení u dobré kávy.

Hotel Venuše (Venušina 1537/2) nabízí celkem 15 pokojů, z toho 3 dvoulůžkové, 3 třílůžkové, 4 čtyřlůžkové (z toho 2 dvoulůžkové se 2 přistýlkami), 1 pětilůžkový, 1 šestilůžkový (vždy čtyřlůžkový pokoj se 2 přistýlkami), 2 sedmilůžkové (vždy pětilůžkový pokoj se 2 přistýlkami) a 1 apartmán s kuchyňkou, 3 pokoji pro 2 os. a rozkládacím gaučem pro 2 os.

V přízemí hotelu Venuše je umístěna restaurace určená pro podávání snídaní a pořádání soukromých akcí přes den či večer, v letních měsících spojena s venkovní zahrádkou.

Dominantou Hotelu Venuše je s restaurací sousedící vinný sklep určený pro řízené degustace vín, který pojme skupiny až 30 osob. Vhodné jako doprovodný program pro školní výlety, oslavy, teambuildingy či firemní školení. Část sklepa pochází ze 14 století.

Apartmány Slunce (Pavlovská 554/6) je rozdělen do 6 apartmánů (všechny vybavené kuchyňkou), z toho jsou 4 apartmány dvoulůžkové se dvěma přistýlkami, 1 apartán čtyřlůžkový se dvěma přistýlkami a 1 pětilůžkový se dvěma přistýlkami. Součástí Slunce je vnitřní parkoviště na dvoře penzionu. V docházkové vzdálenosti je dále prodejna potravin cca 30 m od penzionu směrem do centra.

Recepce

Recepce je telefonicky dostupná od 8.00 hod. ráno do 22.00 hod. večer na čísle či e-mailu

Gastronomie

Hotel Země (Vídeňská 258/16) nabízí mezinárodní kuchyni ve své restauraci situované v přízemí která je hostům otevřena denně od 11.00 do 22.00 hod. V letních měsících je hostům navíc otevřena i venkovní terasa. Restuarace je provozována jiným subjektem a proto nyní neposkytujeme na Zemi snídaně.

Hotel Venuše (Venušina 1537/2) má pouze pro své hosty k dispozici restauraci pro podávání snídaní, restaurace je však hojně využívána pro stravování či posezení v rámci pobytů organizovaných skupin hostů (školní výlety, oslavy, jednání, konference či firemní teambuildingy).

Apartmány Slunce (Pavlovská 554/6) je ideálním řešením pro ty, kteří před návštěvami restaurací dávají přednost vlastní přípravě jídla. Každý ze 6 apartmánů je vybaven kuchyňkou vč. nezbytných pomůcek pro vaření.

Okolí hotelu a Mikulov

Mikulov se nachází na jižním okraji Pavlovských vrchů, na hranicích s Rakouskem. Historické jádro je městskou památkovou rezervací. Okolí města nabízí široké vyžití jak v letních, tak zimních měsících. Vedle široké sítě cykloturistických stezek vinoucích se mezi vinicemi přes hranice až do Rakouska můžete navštívit: Památka UNESCO - Lednicko-valtický areál - 18 kmDolní Věstonice - místo nálezu Věstonické Venuše - 13 kmVodní nádrže Nové Mlýny (rybaření, koupání) - 11 kmCHKO Pálava (Pavlovské vrchy) - 4 kmAqualand Moravia (Pasohlávky) - 13 kmTermální lázně Laa and re Thaya (Rakousko) - 31 km

Rezervovat ubytování v MIKULOV INN

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah