UBYTOVÁNÍ POD PÁLAVOU - Šakvice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

​Toužíte prožít svojídovolenou na jižní Moravě, v kraji pod Pálavou, 1 km od nádrže Nové Mlýny? Pakvyužijte našeho Ubytování pod Pálavou.

​​Toužíte prožít svoji dovolenou na jižní Moravě, v kraji pod Pálavou, 1 kmod nádrže Nové Mlýny? Pak využijte našeho Ubytování pod Pálavou. Poskytujemepohodové a klidné ubytování v apartmánu Sýpka v naší zahradě a v apartmánu Hanys v podkroví našeho domu.
Šakvice se nachází na křižovatce cyklostezek. Můžete využít služeb naší půjčovny kol a koloběžek za snížené půjčovné pro ubytované nebovám bezpečně uskladníme vaše přibližovadla.

UBYTOVÁNÍ POD PÁLAVOU ubytování na privatu

Apartmán Hanys s výhledem do zahrady se nachází v podkroví našeho rodinného domu. K dispozici je 1–5lůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením a plně vybavenou kuchyňkou, samoobslužnou vinotékou a také vlastní pergolou v zahradě, kde můžete posedět a využít gril.
Apartmán Sýpka najdete v samostatné budově v naší zahradě. Je vybavený klimatizací. Má dva pokoje, také 5 lůžek, vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyňku a vlastní pergolu.
Obě kuchyňky jsou vybavené veškerým nádobím, vařiči, MW troubami, varnými konvicemi a lednicemi. Může u nás ochutnat vína z okolních vinic.

Recepce

Příjezd je možný po 16. hodině nebo dle domluvy.
Odjezd nejpozději do 10. hodiny.

Gastronomie

Z naší vinotéky můžete ochutnat nejlepší vína z vinic v okolí.

Okolí privatu a Šakvice

​Šakvice se nachází v krajivinohradů, vína a meruněk s podzemím prošpikovaným vinnými sklípky, v krajizalitém sluncem – v kraji pod Pálavou.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ POD PÁLAVOU - Šakvice

Nejbližší ubytování v Šakvicích a okolí

Ubytování Šakvice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah